Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Spoznávate túto nenalíčenú krásku? Z diaľky vyzerá ako chlap!

Hollywoodsku divu by ste si bez líčidiel mohli pokojne pomýliť s opačným pohlavím. Zobraziť galériu (7)
Hollywoodsku divu by ste si bez líčidiel mohli pokojne pomýliť s opačným pohlavím. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nemala svoj deň? O herečke a modelke s ukrajinskými koreňmi je známe, že sa za ňou na červenom koberci otáčajú všetky hlavy. V súkromí si však z úpravy svojho zovňajšku ťažkú hlavu nerobí. V ležérnom outfite a bez mejkapu by ste si ju pokojne mohli pomýliť s mužom. Uhádnete, o ktorú vychytenú hviezdu ide?

Pohodlie nadovšetko! Stala sa tvárou kampaní mnohých kozmetických značiek, zdobila titulné stránky prestížnych magazínov a od roku 1988 sa objavuje aj na striebornom plátne. Skutočnú univerzálnosť hollywoodskej stálice však prezrádzajú až zábery, na ktorých je nenalíčená a v domácom oblečení. Milla Jovovich by vďaka svojim jedinečným črtám mohla pokojne stvárniť aj zástupcu silnejšieho pohlavia.

Paparazzi tento týždeň zastihli herečku bez jedinej kvapky mejkapu a v širokom tričku. Na prvý pohľad by možno ani sami neverili, že ide naozaj o 36-ročnú brunetku, keby nestála pred vlastným domom. Na chodníku totiž vyčkávala priateľku, ktorá sa k nej ohlásila na návštevu. S rozpustenými vlasmi a rozospatým pohľadom by ju z diaľky spoznal asi iba málokto.

Keďže Milla svoju priateľku čakala vonku pred domom, niet najmenších pochýb, že si takéto stretnutia naozaj váži. Ako totiž sama prezradila, okruh jej blízkych nie je veľmi široký. „Podľa mňa filmové hviezdy vôbec nemajú veľa priateľov – majú len známych. Ja mám skutočne len zopár kamarátov. Môj bežný život dnes spočíva v čítaní kníh, v robení domčekov pre bábiky, v šití bábik pre dcéru a v grilovaní,“ priznala v nedávnom rozhovore. Zdá sa teda, že za dverami svojho príbytku sa diva mení na šikovnú mamu aj gazdinku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu