Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Komunistické a depresívne FOTO? Veď z tohto dievčatka je zvodná kráska!

Ktorá hollywoodska ikona vyrástla z tohto smutného dievčatka? Zobraziť galériu (8)
Ktorá hollywoodska ikona vyrástla z tohto smutného dievčatka? (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nemala to zrejme jednoduché! Dnes patrí k obletovaným herečkám a modelkám pred štyridsiatkou, ktorým svet šoubiznisu leží pri nohách. Na svoje detstvo však očividne s láskou nespomína. Uhádnete, ktorá hviezda červeného koberca vyrástla zo smutného dievčatka s veľkými mašľami?

Roztomilá už od kolísky! Spolupracovala s vychytenými domami, objavila sa v mnohých snímkach, pózovala na titulných stranách prestížnych magazínov a v cestovnom pase sa hrdí americkým občianstvom. Pôvabné črty pritom táto umelkyňa nezaprela už v ranom detstve, ktoré strávila v bývalom Sovietskom zväze. Úsmev na bacuľatej tváričke by ste jej však tom čase hľadali márne. Túto kapitolu by zo svojho života najradšej vymazala Milla Jovovich (37).

„Ouuu, našla som túto moju fotku z detských čias v Rusku v 70. rokoch! Je taká komunistická a depresívna!“ týmito slovami herecká hviezda okomentovala zarámovaný záber, o ktorý sa podelila so svojimi fanúšikmi prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. Na čiernobielej fotografii si prštekom podopiera bradu a smutne hľadí do objektívu. V čase pózovania má nanajvýš päť rokov, nakoľko presne v tomto veku s rodičmi emigrovala z Kyjeva do Londýna.

Milliným novým domovom sa nakoniec stalo Los Angeles, kde rozbehla svoju kariéru na plné obrátky. Dnes je stále vyhľadávanou modelkou, ktorá sa neostýcha ukázať pred objektívom ani v Evinom rúchu. V súkromí sa pritom mení na ideálnu manželku a domácu pani. Stačí sa pozrieť, ako sa v zástere a lodičkách zvŕta pri sporáku. Súdiac podľa záberu, ktorý takisto zverejnila na Twitteri, sa nielen počas sviatkov cíti v kuchyni ako ryba vo vode.

Milla Jovovich
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu