Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bartošovej hrozivá autonehoda: So synom unikli smrti len o vlások!

Iveta Bartošová so synom Arturom Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová so synom Arturom

PRAHA – Auto je na šrot! O tom, že autonehody sa nevyhýbajú ani celebritám, sa na vlastnej koži mohla presvedčiť aj Iveta Bartošová. Počas cesty z Talianska jej milenec Domenico Martucci nezvládol riadenie a nabúral rovno do kamiónu!

Takto si návrat domov nepredstavovali! Nepríjemná udalosť, ktorá mohla skončiť naozaj tragicky, sa prihodila speváčke a jej blízkym v stredu na diaľnici D5 pri Plzni. Jej taliansky milenec totiž zrejme po hodinách dlhej cesty zaspal a narazil priamo do kamiónu pred ním. Ten pritom viezol oceľové traverzy. To, že sa nikomu nič vážne nestalo, je naozaj zázrak.

Ošetrenie privolanej záchrannej služby vyžadoval len speváčkin syn Artur. ,,Nebolo to nič vážne. Ani sme ho nemuseli previesť do nemocnice,“ upresnila hovorkyňa Lenka Ptáčková z plzeňskej záchranky. Všetci pasažieri však boli poriadne vystrašení. A niet divu. Veď smrti či ťažkým zraneniam unikli naozaj len o vlások!

Život im pritom zrejme do veľkej časti zachránilo ich motorové vozidlo, ktoré malo dlhú prednú kapotu, vďaka čomu sčasti zabránilo hlbšiemu prieniku oceľových traverzov do auta. ,,Iveta a Artur sú po včerajšej autonehode v poriadku! Nebojte sa - Tím Ivety,“ mohli si prečítať Ivetini fanúšikovia na jej Facebook stránke v noci zo stredy na štvrtok. Domenico Martucci absolvoval aj dychovú skúšku, alkohol však v jeho tele nezistili. Celú situáciu polícia vyriešila pokutou, ktorú Domenico na mieste zaplatil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu