Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Preverená Bartošová: Tajomstvo lekárskych testov odhalené!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová

PRAHA – Koniec dohadom! Iveta Bartošová (45) sa síce v poslednom období spomínala len v spojitosti so závislosťou od alkoholu a podlomeným psychickým zdravím, oficiálne je však v poriadku. Potvrdili to lekárske testy, ktorým sa speváčka podrobila. Ich detailný rozbor je vonku!

Bartošová je „čistá“! Tak vyznieva záver podrobnej analýzy testov, ktoré česká rodáčka podstúpila v Taliansku na podnet svojho milenca, Domenica Martucciho (35). Ten výsledky síce okamžite zverejnil v sieti Facebook, dôveryhodné však zrejme príliš neboli. Český denník Aha! sa ich totiž v spolupráci s poprednými lekármi rozhodol preskúmať hlbšie.

Hoci metóda krvného rozboru nebola najmodernejšia, samotné výsledky talianski zdravotníci nedobabrali. „Áno, Bartošová má skutočne všetky hodnoty v rámci určených noriem,“ potvrdil pražský doktor, ktorý sa správou zaoberal. Napriek tomu, že pečeňové testy boli trochu vyššie, na závislosť to vraj nevyzerá: „Tá hodnota je len veľmi mierne zvýšená nad referenčnú hodnotu. Ak by sa však jednalo o alkoholika, bolo by to mnohonásobne vyššie a nie na hranici, ako je to u Ivety Bartošovej.“

Laboratórne vyšetrenia krvi a moču tak pre českú speváčku dopadli naozaj dobre. Okrem spomínaných hepatálnych testov sa mierne zvýšenie hodnôt vyskytlo len pri markeroch poukazujúcich na bakteriálnu infekciu a vírusové ochorenie a pri ukazovateli hospodárenia s vodou. Naopak, v dolnej hranici sa vyskytol parameter, ktorý ukazuje, koľko percent krvi tvorí objem červených krviniek a stopový prvok horčík. Celkovo však glykémia, mineralogram, lipidový profil, obličkové a pečeňové testy nepreukázali nijaké známky ochorenia. Či však o samotných výsledkoch svedčí aj Bartošovej správanie, už posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu