Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Speváčka Fergie šokuje: Radikálna zmena vlasov!

Fergie po a pred zmenou farby vlasov. Zobraziť galériu (6)
Fergie po a pred zmenou farby vlasov. (Zdroj: AVON)

LOS ANGELES – Zatúžila po zmene! Hoci sme v prípade vokalistky americkej skupiny The Black Eyed Peas zvyknutí na tmavú hrivu, najnovšie sa rozhodla pre ráznu úpravu imidžu. Fergie (36) sa zverila do rúk odborníkov, ktorí z nej spravili pravú blondínku!

Prestávku v hudobnej kariére si užíva naplno! Aj keď americká pop-rapová kapela ohlásila bližšie neurčenú pauzu len pred pár dňami, jej najnežnejšia členka už stihla podstúpiť zásadnú zmenu. Fergie zrejme začínal jej tmavohnedý odtieň vlasov poriadne nudiť. Neváhala preto zájsť do extrému a nechala sa prefarbiť na blond. 

Treba však podotknúť, že speváčka vyzerá naozaj dobre. Ako sme v súvislosti s novým imidžom zistili, k tomuto kroku sa nechala nahovoriť aj kvôli spolupráci s istou nadnárodnou kozmetickou firmou. Tá momentálne prichádza na trh s novým radom trvácnych krémových farieb na vlasy, ktorých tvárou sa stala práve Fergie. A revolučný trojkrokový systém farbenia si vyskúšala ako jedna z prvých.

Napriek tomu, že hudobná hviezda si spomedzi 25 odtieňov vybrala práve kontrastný svetlý blond, prípadnej katastrofy sa nebála. „Moje vlasy sú nádherne hladké a farba je skutočne svieža a žiarivá,“ povedala na margo práce kaderníkov. Zdá sa teda, že čo sa týka účesov, Fergie pripomína chameleóna. Jej hlave skrátka pristane čokoľvek!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu