Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ďalšia zaoblená hviezda: Ktorá speváčka schováva tehotenské bruško?

Ktorej známej speváčke narástlo bruško? Zobraziť galériu (8)
Ktorej známej speváčke narástlo bruško? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne si splnila túžbu po materstve? Odkedy známa blondínka opustila svoju kapelu, aby sa mohla venovať rodinnému krbu, uplynulo už niekoľko dlhých mesiacov. Zdá sa však, že snaha o potomstvo sa nakoniec vydarila. Uhádnete, ktorej speváčke sa pod plášťom rysuje tehotenské bruško?

Má ambície stať sa gazdinkou? Aj keď celebrity v uplynulých dňoch nakupovali predovšetkým vianočné darčeky, 37-ročná hudobná hviezda v spoločnosti manžela vyberala kuchynské spotrebiče. Už čoskoro sa totiž s najväčšou pravdepodobnosťou jej domácnosť rozšíri o ďalšieho člena. Nasvedčuje tomu rastúce bruško, ktoré Fergie zatiaľ starostlivo ukrýva.

Vokalistka skupiny The Black Eyed Peas sa v západnom Hollywoode tento týždeň premávala v pohodlných balerínach, kvetinových legínsach a v sivom „baloňáku“. Ten mala previazaný opaskom takmer pod poprsím. Z viacerých uhlov tak pôsobila dojmom, že sa už onedlho stane po prvý raz mamičkou. Tehotenstvo však oficiálne zatiaľ nepotvrdila.

Napriek zmenám na speváčkinej postave sa jej zákonná polovička Josh Duhamel údajne má na čo tešiť. „Počas každých sviatkov Josh v jeden deň príde domov a čaká ho tam dráždivá pani Clausová. Záleží na tom, aký bol dobrý!“ zdôverila sa Fergie v televíznom rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneres. Ako sa teda zdá, prominentný párik sa ani s bábätkom pod srdcom tieto Vianoce nudiť určite nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu