Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Fergie v súkromí ako plážová sexbomba: Toto telo rozhodne stojí za hriech!

Fergie v bikinách ohúrila sexi postavou. Zobraziť galériu (15)
Fergie v bikinách ohúrila sexi postavou. (Zdroj: Twitter)

MEXIKO – Pracovná pauza jej prospieva! Hoci sa vokalistka Fergie (37) s hudobnou kapelou The Black Eyed Peas rozlúčila, smútiť rozhodne nemusí. Viac voľných chvíľ si totiž vychutnáva na maximum. V bikinách predvádza postavičku ako lusk aj bujné vnady ako bonus.

To je ale sexi cica! Niet najmenších pochýb o tom, že Fergie odjakživa stelesňovala tú najväčšiu ozdobu svojej hudobnej skupiny. Keď pred časom ohlásila odchod, odôvodňovala ho tým, že s manželom Joshom Duhamelom zatúžila po potomstve. Odvtedy už síce ubehlo zopár mesiacov, no na speváčkinom tele niet po tehotenstve najmenšej stopy. V bikinách vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

Štíhle nohy, útly driek a kypré poprsie veľkosti XL – v takejto obdivuhodnej forme sa Fergie lúčila s Mexikom, kde v plynulých dňoch leňošila na pláži a chytala bronz. Opretá o nadrozmerný slnečník si zapózovala pre fanúšikov, s ktorými sa o výsledný záber podelila v mikroblogovacej sieti Twitter. A obdivné komentáre, prirodzene, nenechali na seba dlho čakať.

Napriek tomu, že hudobná kariéra pre Fergie znamená veľmi veľa, súčasnú odmlku si pochvaľuje. „Nechápte ma zle – hudbu mám v krvi, koluje mi v žilách. Ale 8 rokov vkuse som spávala v rôznych posteliach, v rôznych časových pásmach. Je pekné prísť domov, byť ženou, skrášľovať svoj dom a všetko okolo toho,“ zdôverila sa spevácka hviezda v nedávnej talkšou. Ako sa zdá, k vytúženej idylke jej chýba už len prvý potomok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu