Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Katastrofa Katy Perry: Čo si to porobila s vlasmi?!

Katy Perry Zobraziť galériu (13)
Katy Perry

NEW YORK – Toto jej vôbec nevyšlo! Hoci sme americkú speváčku Katy Perry (26) spoznali ako tmavovlásku, dnes je už všetko úplne inak. Svojím experimentovaním totiž zašla do poriadneho extrému. Jej kedysi čierne lokne sú zospodu ryšavé a navrchu úplne blond!

Tomu sa povie radikálna zmena! Tí, ktorí si Katy Perry zamilovali ako čiernovlásku, rozhodne nemajú dôvod na radosť. Popová diva sa totiž postavila za mikrofón nielen ako speváčka, ale už aj ako herečka. Svoj hlas prepožičala hlavnej hrdinke filmu Šmolkovia, ktorý v trojdimenzionálnej verzii už čoskoro ovládne aj naše kiná. A postavička Šmoulinky na Katy očividne zapôsobila – začína sa na ňu podobať už aj v skutočnosti!

Biele šatôčky s veľavravnou aplikáciou, modré lodičky aj líčenie a porcelánová pleť, tým všetkým hudobná hviezda ohúrila detských fanúšikov na nedeľňajšej premiére spomínanej rodinnej komédie. A hoci jej výstavné nohy odviedli skvelý kus práce, výsledný dojem celkom pokazila zle zafarbená hriva. Nebola z nej ani blondínka, ani ryšavka!

Aj keď si Katy blonďavý účes nechávala ako prekvapenie, so zmenou farby vlasov predvídavo začala už pred troma týždňami. Súdiac však podľa komentáru v sieti Twitter, ani vtedy to nedopadlo podľa jej predstáv: „Keďže som bola čiernovlasá tak dlho, nedosiahla som presne tú farbu, akú som chcela. Aby som sa dostala k výsledku, musím byť ryšavá 3 týždne.“ Či sa však jej aktuálna kombinácia radí medzi vysnívané, je naozaj otázne. Speváčka totiž pripomína hrdzavku, čo sa neúspešne pohrala s fľaškou peroxidu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu