Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Katy Perry má strach z rodičov: Nechcela požiadať o rozvod!

Katy Perry Zobraziť galériu (9)
Katy Perry

LOS ANGELES - Britský komik Russell Brand oficiálne požiadal o rozvod na základe želania Katy Perry, ktorá sa bála, že by vyplnením súdnych dokumentov ešte viac sklamala svojich veriacich rodičov. Informoval o tom portál TMZ.com.

Rodičia 27-ročnej speváčky sú totiž evanjelici a sú presvedčení, že rozvod nie je správny. Preto rozvodové papiere na losangeleskom súde radšej vyplnil Brand. Keďže obaja nechceli byť v Los Angeles v čase, keď sa tieto správy dozvie verejnosť, strávila Perry vianočné sviatky na Havaji a jej manžel v rodnom Anglicku.

Dvojica mala vo svojom vzťahu údajne problémy už niekoľko mesiacov, no snažili sa ich vyriešiť. To sa však nepodarilo a pre rozvod sa mali rozhodnúť už pred niekoľkými týždňami. Tridsaťšesťročný komik uviedol ako dôvod rozpadu vzťahu neprekonateľné rozdiely. Vyjadril sa však, že Perry nikdy neprestane mať rád. "Navždy ju budem zbožňovať a ostaneme priateľmi," povedal.

Katy Perry a Russell Brand boli jedným z najsledovanejších a najprominentnejších párov šoubiznisu. Zosobášili sa 23. októbra 2010 v Indii, kde sa rok predtým v decembri aj zasnúbili. Speváčka aj jej manžel mali počas obradu oblečené tradičné indické oblečenie a ruky a dlane mali ozdobené hennou. Na svadbe sa okrem rodiny a priateľov zúčastnili aj rapper P. Diddy či bývalý člen skupiny Oasis Noel Gallagher.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu