Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mohla ukázať viac? Misske bez nohavičiek vykukol rozkrok!

Angela Martini Zobraziť galériu (3)
Angela Martini

NEW YORK – Zámer alebo nehoda? To je len veľmi ťažké posúdiť u titulovanej krásky z Albánska, ktorá sa tento týždeň postarala o poriadny rozruch. Angela Martini (25) si totiž do spoločnosti vyrazila naostro. A šaty rozhaľovala viac, ako sa na slušnú dámu patrí!

Odvaha jej nechýba! Hoci Angela je ako kráľovná krásy a modelka na vyzývavé róby určite zvyknutá, na odovzdávaní módnych cien CFDA to s výberom outfitu celkom neodhadla. Pred paparazzov si to totiž namierila v zavinovacích šatách s rafinovanými prestrihmi. A tie ju zradili na tom najintímnejšom mieste!

Pustila objektívy pod sukňu! Aj keď krásavica s albánskym pôvodom rozdávala úsmevy na všetky strany, na svoju cudnosť v pondelok večer akosi pozabudla. V póze s mierne rozkročenými nohami totiž všetkým ukázala, že sa hravo zaobíde aj bez spodnej bielizne – ponúkla výhľad na svoje celkom obnažené prirodzenie!

Angela síce pochádza z Albánska, už vo veku deviatich rokov sa však s rodičmi presťahovala do Švajčiarska. Momentálne žije za veľkou mlákou, kde od sladkých osemnástich pracuje ako modelka. Titul Miss Universe získala v rodnej krajine síce len minulý rok, jej meno však nie je vo svete šoubiznisu neznámym pojmom. Už v roku 2008 svoje krivky prepožičala plavkovému vydaniu magazínu Sports Illustrated. A zdá sa, že o nej budeme ešte veľa počuť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu