Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Udivená modelka: Čo mi to tu vykúka? Ups, veď to sú bradavky!

Nicola McLean Zobraziť galériu (3)
Nicola McLean (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Voľný výstrih sa vždy nevypláca! O tom sa najnovšie presvedčila už aj britská glamour modelka Nicola McLean (27), ktorá začiatkom týždňa vytasila svoje silikónové prsia. Bez bielizne pritom mala čo robiť, aby si ich vôbec ustrážila. Vykúkalo jej totiž aj to, čo nechcela!

Išlo o milimetre! To, že táto obdarená kráska na červenom koberci pravidelne priťahuje objektívy ako magnet, nie je nijakým tajomstvom. Jej snaha predviesť výstavný dekolt sa však na pondelkovej premiére snímky Larry Crowne takmer premenila v obrovské fiasko. Svoje dokonale tvarované telo totiž plavovláska navliekla do rafinovanej čiernej kombinézy s výstrihom až po pupok. A práve ten sa jej stal osudným. Ak nechcela, aby jej z neho veľké prednosti vypadli, musela ho neustále naprávať!

Postarala sa o poriadnu šou! V Nicolinom prípade za zmienku rozhodne stojí aj pohľad z profilu, pri ktorom jej chirurgicky upravený hrudník nadobúda celkom nové rozmery. A čo urobila pri zistení, že jej dekolt akosi „uteká“? Nahodila úsmevnú grimasu – experimentovať bez bielizne ju zrejme naozaj baví!

Rodáčka z Londýna svoju kariéru odštartovala už v roku 1999, kedy pravidelne pózovala na tretej strane denníka The Sun. Priestor jej však ochotne prenechávali aj také plátky ako Daily Star, či magazín Loaded a Nuts. Do rúk plastického chirurga sa vložila už dvakrát, pričom jej vnady sa momentálne tešia veľkosti 32G. Inak je to zrejme poriadne ostré dievča – predtým ako sa začala vyzliekať v médiách, ašpirovala na vstup do ozbrojených síl!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu