Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prečo nechodí rovno nahá? Lady Gaga obnažila úplne všetko!

Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Toto má byť módna ikona? Hoci americká speváčka Lady Gaga (25) výstrednosťou šokovala odjakživa, jej garderóba sa v poslednom čase šatami už ani nazvať nedá. Pozrite sa, ako odhalená vystrájala naposledy – ledva mala zakrytý rozkrok!

Neštíti sa už ničoho! Pri pohľade na outfity kontroverznej hviezdy fanúšikovia častokrát už ani nevedia posúdiť, či je Gaga nahá alebo oblečená. O to väčším prekvapením sa stal fakt, že hudobníčka si od amerických dizajnérov vyslúžila cenu za módu. Prišla si ju prevziať, ako inak, vo veľkom štýle – hneď na úvod vyvalila na fotografov svoje celkom nahé prednosti!

Miniatúrny korzet a provokatívne predklony! Presne takáto kombinácia speváčke zaručila, aby nikomu z jej vnád neušiel ani centimeter. Pripravená bola naozaj dostatočne – tentoraz sa ani neobťažovala prelepiť si bradavky. To pravé divadlo však začalo až po oficiálnej ceremónii. Gaga totiž zhodila šaty a zabávala sa len v priehľadnom overale. Najintímnejšie partie jej pritom chránil iba malý kúsok čiernej látky – s ostňami od zadku až po medzinožie!

Zaujímavé je, že pri samotnom preberaní ocenenia popová hviezda pôsobila trošku nervózne. Aj v samotnej reči bolo totiž cítiť, že si uvedomuje, akú zodpovednosť jej návrhári vložili do rúk: „Okrem toho, aký veľký význam má táto cena pre mňa, rada by som vám povedala, aký veľký význam má pre mladých Američanov. Vy všetci ste mi umožnili cítiť sa hviezdou skôr, ako som sa ňou stala.“ Či sa v najbližšom období od nej dočkáme menej vulgárnej nahoty, však už vo svojom prejave nespomenula.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu