Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi Transformerka zvádzala bez bielizne: S výstrihom po pupok!

Rosie Huntington-Whiteley Zobraziť galériu (6)
Rosie Huntington-Whiteley

CULVER CITY – Tá má teda odvahu! Hoci Rosie Huntington-Whiteley (24) si ako herečka príliš istá nie je, v odhaľujúcich róbach je sebavedomá viac než dosť. V oblasti hrudníka veľkú nádielku do vienka nedostala, provokuje však ostošesť – hlboký výstrih včera vytasila naostro!

Tvár anjela, sexepíl diablice! V takom štýle sa už po niekoľký raz medzi smotánkou predviedla modelka Rosie, ktorá vďaka tretiemu pokračovaniu snímky Transformers dostala príležitosť pred kamerou. A zrejme jej herecký výkon nebude nijakým fiaskom. Film ešte ani nevyšiel a britská kráska už má na konte prvé ocenenie. Na víkendovom odovzdávaní sošiek Guys Choice Awards televíznej stanice Spike bodovala medzi áčkovými hviezdami!

Dekolt ako na výstave, obnažený chrbát a rafinovaný rázporok – to všetko nesmelo chýbať odvážnym bielym šatám, v ktorých Rosie dorazila na pódium. O horúce chvíľky sa jej však pri poďakovaní postaral až samotný mikrofón. Na jej postavičku manekýnky bol totiž umiestnený prinízko. A plavovláska mala čo robiť, aby jej prsia nechránené podprsenkou nevypadli z výstrihu!

Zaujímavosťou je, že s pribúdajúcimi možnosťami v šoubiznise rastie aj Rosiena túžba po priestore. Jej trojizbový hollywoodsky domov v hodnote takmer dvoch miliónov eur je v týchto chvíľach na trhu s realitami. Ako totiž preradil jej priateľ, hviezdička zháňa niečo oveľa väčšie. Zo vskutku prozaických dôvodov: „Rosie túži nájsť miesto s veľkým pozemkom. Chce chovať statok ako kedysi – sliepky a prasce.“ Pre tých, ktorým práve spadla sánka treba dodať už len jediné. Áno, sexi Rosie vyrastala na prasacej farme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu