Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mokrý a Mórová: Rozchod!

Diana Mórová a Juraj Mokrý Zobraziť galériu (12)
Diana Mórová a Juraj Mokrý

BRATISLAVA - Dlhoročný párik sa rozišiel! Herečka Diana Mórová (39) a moderátor a zabávač Juraj Mokrý (32) žijú oddelene. Ich láske je definitívny koniec.

To, čo sa už dlhšie pošepkávalo v mediálnych kruhoch, sa stalo skutočnosťou. Partnerský zväzok dvoch hercov Diany Mórovej a Juraja Mokrého sa po šiestich rokoch rozpadol. Pri sebe ich neudržal ani ich jediný syn Quido (4).

Hoci pár mal počas vzťahu niekoľko krízových období, predsa len to vždy ustáli. Herečka Slovenského národného divadla a pochabý exmoderátor počasia boli pre viacerých netypickým párom, najmä kvôli ich odlišným povahám. No stále ich vraj spájala láska a najmä syn.

Diana dokonca bola Jurajovi aj veľkou oporou v čase, keď dostal vyhadzov z Markízy. V tedy sa špekulovalo, či sa Juraj dokáže ako muž finančne postarať o rodinu, keďže sa zdalo, že peniaze do rodinného rozpočtu nosí skôr Diana.

Prišla však tanečná šou Let´s Dance 3, v ktorej zvíťazil Mokrý. Na začiatku šou to určite nik nečakal. A potom prišli ďaľšie ponuky, či už na moderovanie, alebo reklamy. Tou najväčšou, pri ktorej zinkasovali obaja veľký balík peňazí, je reklama na istého telefónneho operátora, v ktorej paradoxne ukazujú, ako sa obaja milujú. Tomu je však koniec. Ich vzťah je už minulosťou.

Topky.sk na margo rozchodu oslovili oboch partnerov. Mokrý dnes nedvíhal telefón ani neodpovedal na sms správu, pre printové média sa však včera vyjadril, že s Mórovou nežijú v jednej domácnosti. Práve Diana však pre nás prehovorila. Čo prezradila, sa dočítate už zajtra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu