Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mokrého šialená jazda: Polícia by mu to poriadne zrátala! Koľko by zacvakal?

Mokrého jazda Zobraziť galériu (4)
Mokrého jazda

BRATISLAVA – Jedna jazda by ho vyšla pekne draho! Moderátor Juraj Mokrý (32), ktorý nedávno na diaľnici v smere z Bratislavy do Senca porušil niekoľko dopravných predpisov, by musel kvôli svojím prehreškom siahnuť pekne hlboko do peňaženky.

Bývalý markizácky moderátor počasia Juraj Mokrý si pred pár dňami na diaľnici v smere z Bratislavy do Senca „prevetral“ svoje šoférske umenie. A to sa nedalo prehliadnuť.

Na miestach, kde sú obmedzené rýchlosti kvôli cestným úpravám na 60 či 80 km/h, totiž išiel neprimerane rýchlo. Chvíľami dosahovala ručička na jeho tachometri až 130 km/h. A možno aj viac. Ak by ho namerala polícia, za toto porušenie predpisov by od moderátora zinkasovali muži zákona slušný balík peňazí.

Mokrý totiž prekročil povolenú rýchlosť niekoľkokrát. V jednom prípade až o 60 km/hod, kedy namiesto šesťdesiatky išiel 120km/hod. Za to je v sadzobníku pokuta až 500 eur. V druhom prípade prekročil rýchlosť „len“ o 50 km/hod, kedy išiel na osemdesiatke takmer 130 km/ hod. To by ho vyšlo na 400 eur.

To však nie je všetko. Pri vjazde do mesta Senec pozabudol na kruhovom objazde vyhodiť smerovku. Rovnaká situácia sa opakovala aj na ďalšom objazde. Keďže sa Mokrý tohto prehrešku dopustil dvakrát, svoju peňaženku by odľahčil spolu o 100 eur. Ak mu teda všetko zrátame, za desať minút tejto jazdy by musel kráľ tanečného parketu Let´s Dance 3 zaplatiť minimálne 1000 eur.

Pokuty za prekročenie najvyššej povolenej rýchlosti:

o viac ako 10 km/h 50€

o viac ako 20 km/h 100€

 o viac ako 30 km/h 200€

 o viac ako 40 km/h 300€

 o viac ako 50 km/h 400€

 o viac ako 60 km/h 500€

 o viac ako 70 km/h 650€

 

Video: Jazda Juraja Mokrého, počas ktorej porušil niekoľko dopravných predpisov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu