Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Juraj Mokrý kráľom Let´s Dance: Bolo to kur.vsky dobré!

Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (16)
Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová

BRATISLAVA – História sa neopakuje! Finálový večer Let’s Dance 3 nepatril herečke, ale hercovi a komikovi. Kráľom tanečného parketu sa stal Juraj Mokrý (32). Jeho tanečný výkon dokonca takmer donútil porotcu Jána Ďurovčíka (38) schuti si zanadávať.

Juraj Mokrý a Petra Polnišová mali na začiatku finálového večera rovnakú pozíciu. Obaja totiž v uplynulých deviatich kolách dostali od poroty zhodne po 329 bodov. Teraz sa však oba páry poriadne potrápili. Museli totiž zatancovať až tri choreografie – jednu z minulých kôl, potom tango argentino a nakoniec freestyle.

Až na posledný tanec porota oceňovala po celý čas trochu vyššími známkami práve Juraja Mokrého. „Nie fialová tabuľka je hrdinom tejto súťaže, ale Juraj Mokrý,“ povedala Tatiana Drexler po quickstepe, kde sa Katarína Štumpfová opäť trochu pošmykla, ale Juraj to ustál. Dokonca Ján Ďurovčík prezradil, že bol pripravený dať desať bodov, keby sa tentoraz takáto chybička nestala. Oveľa viac však prekvapil neskôr. „Toto bolo – škoda, že nemôžem hrešiť – ale strašne dobré,“ ohodnotil Mokrého tango argentino. Ako neskôr doplnil porotca Bednárik, bolo to „prostitútkovsky“ dobré.

Rovnaký názor mali aj esemeskujúci diváci, keďže po sčítaní hlasov od poroty a divákov to jednoznačne vyhral pár Juraj Mokrý – Katarína Štumpfová. „Cítim sa rozpačito. Je to pocit, ktorý mi nenapadol ani v tých najlepších snoch,“ povedal v ďakovnej reči evidentne dojatý Mokrý. Jeho triumf si naživo vychutnala aj Diana Mórová, ktorá po vyhlásení výsledkov pred svojím životným partnerom pokľakla ako pred kráľom a venovala mu niekoľko objatí a sladkých pusiniek. Ako po Jurajovom tanečnom výkone skonštatovala moderátorka Zuzana Fialová, Diana sa do otca svojho syna Quida po tomto finále určite znovu zamilovala.

Bodové hodnotenia poroty (tri tance a konečný výsledok):

Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová: quickstep 39b, tango argentino 40b, freestyle Pomáda 32b = 111b

Petra Polnišová a Tomáš Surovec: salsa 38b, tango argentino 38b, freestyle ABBA 32b = 108 b

 

Pozrite si fotografie zo všerajšieho prenosu v našej GALÉRII!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu