Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mokrého šialená jazda: Porušil, čo sa dalo!

Juraj Mokrý nedodržiaval dopravné predpisy. Zobraziť galériu (4)
Juraj Mokrý nedodržiaval dopravné predpisy.

BRATISLAVA – Predviedol svoje „šoférske umenie“! Moderátor Juraj Mokrý (32) porušil pred pár dňami počas jazdy na diaľnici v smere z Bratislavy do Senca niekoľko dopravných predpisov. Prečo nedodržiaval zákon?

Kráľ tanečného parketu Juraj Mokrý si to v stredu vo večerných hodinách namieril po diaľnici z Bratislavy do Senca. A šoféroval tak, že sa ho na ceste nedalo prehliadnuť. Porušoval jeden dopravný predpis za druhým.

Na miestach, kde sú kvôli cestným úpravám obmedzené rýchlosti na 60 či 80 km/h, išiel neprimerane rýchlo. Chvíľami dosahovala ručička na jeho tachometri až 130 km/h. To však nie je všetko. Pri vjazde do mesta Senec pozabudol na kruhovom objazde vyhodiť smerovku. Rovnaká situácia sa opakovala aj na ďalších objazdoch. Počas šoférovania celý čas výrazne gestikuloval.

Topky.sk dali v súvislosti s týmito prehreškami priestor na vyjadrenie samotnému Jurajovi Mokrému. Chceli sme vedieť, či má rád rýchlu jazdu. „Vôbec nie, neobľubujem ju. Ale kto nešiel rýchlo, tak nech hodí kameňom,“ tvrdí Mokrý. Dôvod, kvôli ktorému sa tak rútil, neprezradil.  Podľa našich informácií sa ponáhľal za chorou mamou. Hoci ho táto skutočnosť neospravedlňuje, svoju chybu si uvedomil. „Nič ma neospravedlňuje, že som išiel rýchlo,“ priznáva bývalý moderátor počasia.   

A čo povedal na výraznú gestikuláciu za volantom, ktorú si všimli viacerí vodiči? „Mal som handsfree a telefonoval som. Dnes to používa každý druhý človek. Keď sa pozriete do kabíny, naskytá sa vám pohľad, ako sa ľudia rozprávajú sami so sebou. Už si však nepamätám o čo išlo a či ma niečo rozčúlilo,“ povedal Mokrý, ktorý v aute vtedy cestoval sám.

Sledujte Topky TV: Mokrého šialená jazda



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu