Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Michal Hudák prehovoril o svojej láske: Trpí TÝMTO ochorením!

Zabávač Michal Hudák s partnerkou Lenkou Zobraziť galériu (2)
Zabávač Michal Hudák s partnerkou Lenkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že má Michal Hudák nový vzťah. S partnerkou Lenkou sa často objavuje aj v spoločnosti. Rozrozprával sa o nej aj v relácii Hit roka a prezradil, že trpí vzácnym ochorením.

Vo novembri minulého roka sa prevalila na verejnosť informácia o krachu dlhoročného vzťahu Michala Hudáka s partnerkou Denisou. O pár dní na to médiá zverejnili, že si herec našiel novú lásku. Je ňou Lenka, s ktorou sa zoznámil na hodoch. Blondínka už vyše 20 rokov však žije v Anglicku. S partnerkou sa začal často objavovať aj v spoločnosti, no a tentoraz sa o nej rozhovoril aj pred kamerami v relácii Hit roka na RTVS.

Galéria: Michal Hudák

Prezradil, že trpí vzácnym ochorením. „Moja priateľka má vitiligo, čo je autoimunitné ochorenie, kde vám bledne koža, stráca sa pigment, po tele máte biele fľaky. Má to od 13 rokov,“ zveril sa. „Hovorím jej, ty si obdarená tým vitiligom, lebo si iná! Málo sa o tom hovorí, aj o veciach, ktoré ľudí akoby odlišujú. Ľudia si myslia, že to je niečo zlé, choré, že to nie je v poriadku, no stačí brať človeka takého, aký je. Ideál krásy sa, dúfam, v posledných rokoch posúva niekam inde. Pre každého je krásne niečo iné. Všetko, čo je normálne a prirodzené, je krásne,“ dodal otvorene.

Michal Hudák s partnerkou
Zobraziť galériu (2)
Michal Hudák s partnerkou  (Zdroj: Vlado Anjel)

Čo vlastne vitiligo je?

Vitiligo je neinfekčná kožná porucha, kedy dochádza k strate melanocytov – buniek tvoriacich kožný pigment. U chorého sa prejavuje svetlými škvrnami nepravidelných tvarov na koži, najčastejšie okolo prstov, úst, očí, genitálií, kĺbov, slabín a tváre. Z postihnutých miest môžu vyrastať chĺpky tiež so stratou pigmentu.

Michal Hudák má ÚCHYLKU: TOTO robí kvôli žene, ktorú osobne NIKDY NEVIDEL! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Michal Hudák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu