Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bezdeda udrel na citlivú strunu: Prvýkrát o politike! Silný názor

(Zdroj: Instagram TB)

BRATISLAVA – Spevák Tomáš Bezdeda chce ľuďom rozdávať radosť svojimi pesničkami a dosiahnuť, aby sa myseľ oslobodila od rôznych problémov či ťažôb. Aj on vníma, že politika ľudí rozdeľuje a rozhádava dokonca aj rodiny.

Tomáš Bezdeda berie život s nadhľadom a byť v jeho spoločnosti je vždy príjemné. On sám sa neberie príliš vážne a aj najväčší problém sa snaží brať s humorom. V istých situáciách je však aj on v nepohode a napätí: „Mám stres. Mám pred každým koncertom stres vždy, po prvej pesničke to opadne… je to taká zodpovednosť, aby to bolo čo najlepšie, aby som tých ľudí zabavil, aby to bola šou, aby som sa nepomýlil…“, hovorí Bezdeda s tým, že veľa ľudí mu povie, že je ľahké byť v televízii, napríklad v kvízovej šou, to vraj musí vedieť na prvú. Iste, možno doma v obývačke, pred kamerami je to však iné.

Preto Tomáš vraví, že by nemohol byť napríklad politikom: „To je toľko informácií, čo všetko musíš mať naštudované, taký ten všeobecný prehľad, ale aj vedieť reagovať, v tých otázkach sa vedieť vykrútiť, ako sa niektorí politici vedia vykrúcať, to je pre mňa obdivuhodné“, priznáva Bezdeda, že by na to nemal. Opýtali sme sa však aj to, že keby predsalen tým politikom bol, čo všetko by ľuďom nasľuboval. Ej, to by sme sa mali… Tomáš však povedal aj dôležité slová a vyjadril pocit, s ktorým sa zrejme stotožnia viacerí: „Ja som videl rozhádané rodiny, že tá politika nerobí dobre… My sa hádame kvôli politikom, ale oni…“ A zvyšok si už vypočujte vo videu.

Bezdeda udrel na citlivú strunu: Prvýkrát o politike! Silný názor (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu