Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odkaz modelky Gachulincovej ufrflaným Slovákom: Skúste si to sami!

Saša Gachulincová
Saša Gachulincová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Saša Gachulincová sa nezdá! Úspešná modelka s top postavou má slabosť na niečo, čo si mnohé ženy musia odopierať. Prezradila to počas nakrúcania relácie Milujem Slovensko.

Modelka Saša Gachulincová dosiahla v kariére modelky dosť veľa. Patrí medzi naše najúspešnejšie modelky, ktoré prerazili vo svete a sama roky žila v zahraničí. Nič však nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá z tituliek prestížnych časopisov. „Nech si idú a skúsia si to, pretože vždy budeš ten cudzinec… skúste si ísť nie iba na dovolenku na týždeň, na dva v lete, ale skúste si tam žiť a pracovať…“ hovorí modelka a dodala krátku zaujímavú vetu. Aj preto sa vždy rada vracala domov: „Ja som sa vždy vracala domov, kvôli rodine, kvôli zázemiu, kvôli kamarátom“.

Saša si s bratrancom, známym hokejistom, svojho času otvorila zmrzlináreň, pretože túto ľadovú pochúťku zbožňuje. Napriek tomu sa stále drží vo forme a úprimne povedané – štíhlejšia už byť vari ani nemôže. Keby mala zhrešiť jedlom, čo by to bolo? „Ja ľúbim sa najesť dobre. Samozrejme, keď mám stresové obdobie, tak menej jem, lebo mám stiahnutý žalúdok a môžem hocičo zjesť a nepriberiem“, hovorí modelka a prezradí aj to, čo je jej top jedlo a čomu nevie odolať. Verili by ste, že je práve na…? Saša otvorene priznala aj to, v ktorej relácii by sa rada videla a kde si myslí, že by dokázala uspieť. Pozrite si vo videu, zrejme budete prekvapení. Ale určite sledujte aj reláciu Milujem Slovensko v piatok o 20.30 na Jednotke. Saša v nej bude súťažiť spolu so Soňou Skoncovou a Katarínou Van Derham.

Gachulincovej odkaz ufrflaným Slovákom: Skúste si to sami! (Zdroj: NL)

Viac o téme: JedloSaša Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu