Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhoršia Veľká noc Drobovej: Oblievačka sa zvrtla na DRÁMU... Skončila s rozbitou hlavou!

Gabriela Ruman Drobová Zobraziť galériu (2)
Gabriela Ruman Drobová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - K Veľkej noci neodmysliteľne patria aj zvyky - šibanie prútikom má zabezpečiť dievčatám silu, zdravie a hojnosť a oblievanie zdravie, krásu a mladosť. No a práve na druhý spomínaný pred 7 rokmi kruto doplatila Gabriela Drobová (49)... Oblievačka sa náhle zvrtla a ona skončila s rozbitou hlavou!

Galéria: Gabika Drobová

Veľkonočný pondelok je nočnou morou nejednej Slovenky. Od rodiny k rodine sa totiž zvyky a intenzita ich dodržiavania výrazne líšia. A zatiaľ čo niekde ide len o decentné nastriekanie voňavky za uško a pár jemných šibnutí prútikom, inde sa vyťahujú veľké korbáče a oblieva sa vedrami vody. Naplno sa zvyky dodržiavajú aj v rodine Gabriely Drobovej. 

A pred siedmimi rokmi na ne aj bolestivo doplatila. Písal sa rok 2017, kedy Veľkú noc musela tráviť na pohotovosti. „Na túto šibačku len tak nezabudnem. Minimálne vždy, keď sa pozriem do zrkadla a uvidím na čele jazvu. Dva štichy za mnou,“ informovala vtedy na sociálnej sieti Instagram. Kameňom úrazu sa stala rozliata voda na zemi, na ktorej sa pošmykla. 

„Hrám všetkými farbami ako veľkonočné vajíčko a ešte som aj ručne vyšívaná,“ dodala vtedy s nadhľadom. Od dramatických chvíľ uplynulo už 7 rokov a jazva Gabriele na tvári, našťastie, nezostala. Spomínanému zvyku by sa však po tejto skúsenosti najradšej vyhla. No nedá sa. „Oblievačkám by som sa aj vyhla, ale môj muž, ktorý vstáva skoro, má vždy obleje už v posteli,“ priznala pre Topky.sk 

Gabriela a jej manžel Karol trávili uplynulé týždne pred Veľkou nocou na dovolenke v Thajsku. Sviatky si však už užili doma na Slovensku, prileteli na Veľký piatok. 

Najhoršia Veľká noc Drobovej:
Zobraziť galériu (2)

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu