Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Oslava s TRUHLOU skončila drámou: Speváka OKRADLI… Zmizla mu MASTNÁ SUMA v hotovosti a ešte aj TOTO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram David Key)

BRATISLAVA - Mala to byť oslava, na ktorú nikdy nezabudne, ale... Ako sa hovorí, dávaj si pozor na to, čo si praješ. V sobotu večer spevák David Key zorganizoval veľkolepú oslavu svojich narodenín a hovoril o párty, aká tu ešte nebola. Večer sa síce vydaril, ale... Potom prišlo skutočne trpké precitnutie!

„Ja už asi nikdy nebudem nič organizovať," povedal na úvod pre Topky.sk spevák, keď sme sa spýtali, ako celý večer dopadol. Spočiatku totiž vyzeralo všetko dokonale. Key si prenajal časť bratislavského klubu, postaral sa o občerstvenie a pre pozvaných dokonca prichystal "párty bus", ktorý hostí vyzdvihoval z rôznych miest Bratislavy. Svojich blízkych napokon poriadne prekvapil, keď v úvode oslavy ležal v truhle, kde začal spievať. Mladý umelec vysvetlil, že rakva mala symbolizovať jeho znovuzdrodenie a nový začiatok po škandalóznom období. 

David Key oslava (Zdroj: Instagram D.K.)

Lenže, človek mieni a...  Napokon sa predsa len nevyhol ďalšej kauze. Tentokrát ale rozhodne nie vlastnou vinou. Hoci bol spomínaný nočný klub pre verejnosť otvorený, on mal pre blízkych rezervované boxy a na jednom z VIP miest sedel aj on sám. A tak mu nenapadlo, že môže prísť ku krádeži. Nešlo pritom o žiadnu maličkosť. Davidovi totiž odcudzili mastnú sumu peňazí. 

Oslava s TRUHLOU skončila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram David Key)

„Z tašky mi niekedy počas večera zmizlo 1200€ v hotovosti. Tie peniaze som mal pripravené, aby som zaplatil rôzne veci v klube, kde sme boli. A dokonca mi zmizla ešte aj elektronická cigareta. Ja toto nepochopím," vysvetlil pred Topky.sk David, ktorý opäť podčiarkol, že svoju tašku mal vo VIP priestoroch. Všetko potrebné napokon vyplatil kartou. „Ale ten človek, čo to urobil sa môže hanbiť. Navyše, v klube sú kamery," dodal spevák, ktorý bude, samozrejme, celú vec riešiť. Bohužiaľ, podobná situácia sa mu stala aj vlani. „Vtedy mi niekto ukradol darček," krúti hlavou mladý umelec, ktorý si dá do budúcna už na svoje veci oveľa lepší pozor. 

Galéria: David Key

 

Viac o téme: David Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu