Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MEGA TRAPAS na najluxusnejšej akcii roka: Drobová sa pri pomoci CHARITE sekla o 250-TISÍC!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V sobotu večer sa po trojročnej prestávke konalo jedno z najluxusnejších podujatí na Slovensku - Fashion Sparkling Charity Night. Súčasťou veľkolepého večera s charitatívnym rozmerom boli tie najväčšie hviezdy česko-slovenského šoubiznisu, ktoré sa zapojili do aukcie luxusných darov od sponzorov, pričom celá vyzbieraná suma poputovala na pomoc dvom dobročinným projektom. Lenže... Nuž, aj majster tesár sa občas utne!

Počas tohto ročníka Fashion Sparkling Charity Night sa Gabriela Ruman Drobová rozhodla venovať peniaze rovno dvom projektom, ktoré sú zamerané na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú. Vyzbieraná suma poputovala na konto Pomáhame deťom Národného ústavu detských chorôb a takisto aj do rúk Ligy pre seniorov občianskeho združenia Vetulus. 

Gabriela Ruman Drobová s manželom Karolom
Zobraziť galériu (5)
Gabriela Ruman Drobová s manželom Karolom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Vďaka tomu, že akčná blondínka na akciu opäť zlanárila významné osobnosti zo slovenskej spoločnosti, sa počas dražby podarilo vyzbierať úžasných 28 600 €.  Ide o vskutku nádhernú sumu, ktorá bez debaty výrazne prispeje na dobrú vec, akurát, že v prvom momente to vyzeralo ešte nádejnejšie. Keď Gabika vypisovala šek, s ktorým sa spoločne vyfotili, bola na ňom napísaná trochu iná čiastka. 

MEGA TRAPAS na najluxusnejšej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na fotografiách z eventu si môžete všimnúť, že na šeku svietilo 286 000 €. Rozdiel medzi týmito sumami pritom tvorí skoro 260-tisíc eur. Gabrielu Ruman na chybu upozornil až jej manžel - podnikateľ Karol Ruman. A aj to až po niekoľkých minútach fotenia. „Nikto si to nevšimol. Fotíme sa, všetko perfektné... A zrazu mi manžel hovorí, že napísala si tam o nulu navyše,” povedala nám k úsmevnému trapasu organizátorka Fashion Sparkling Charity Night. 

Pre Topky.sk aj rovno vysvetlila, ako k celej situácii došlo. „Sumu na veľký šek vpisujeme vždy bezprostredne po živej aukcii. Vôbec som si neuvedomila, že som napísala o nulu naviac,” opísala. Na záver však dodala, že verí, že podobná čiastka počas budúceho roka nebude už len omylom. 

MEGA TRAPAS na najluxusnejšej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„Ktovie? Možno som videla budúcnosť. Bolo by užitočné, keby sa na zmysluplné projekty, ktoré pomáhajú tam, kde je to potrebné, našli vždy relevantné prostriedky. Bodaj by,” dodala pre Gabriela Drobová, ktorá je skutočnou ženou činu, a tak nikto nepochybuje o tom, že túto veľkolepú a najmä zmysluplnú akciu budúci rok opäť potiahne do väčších rozmerov. 

MEGA TRAPAS na najluxusnejšej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Gabriela DrobováFashion Sparkling Charity Night
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu