Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cibulková a BIO mama? Ona diétuje a odpadnete, čo jedáva malý Jakubko!

Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom
Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková neraz presvedčila, že jej silnou stránkou je pevná vôľa. Netýka sa to len športu, kde bola disciplína a sebazaprenie na prvom mieste, ale aj chudnutia. Pustila sa doňho s vervou sebe vlastnou a výsledky sú ohromujúce.

Dominika Cibulková sa zaťala a dala to! Po dvoch pôrodoch sa rozhodla zatočiť s váhou a z plánovaných 22 kíl schudla zatiaľ asi 16. Je to dosť veľa a aj to krásne vidieť. Vyzerá úžasne a svoju štíhlejšiu postavu rada vystavuje na obdiv v priliehavých šatách. Nebolo to však zadarmo: „Už štyri a pol mesiaca mám krabičkovú diétu a snažím sa nedojedať“, hovorí bývalá tenistka a priznáva, že zo začiatku dosť trpela hladom. Tie porcie museli byť menšie a kým sa jej stiahol žalúdok, trvalo to asi mesiac.

Dominika si teda musí odoprieť aj sladkosti, ktoré však dopraje synovi. Ten totiž miluje čokoládu, ale veľmi vzorne papá aj obed v škôlke. „Trikrát do týždňa chodíme na atletiku, potom na gymnastiku, takže vždy predtým mu niečo dám… ale myslím, že to nie je veľa. Priznávam, nie som žiadna biomama, Jakubko papá úplne normálne všetko“, hovorí Dominika, ktorá si aj počas večera, kedy bola v Prahe na trh uvedená nová sladkosť, musela doslova odtŕhať od úst. Jej slová sú však povzbudením pre všetkých, ktorí riešia podobný problém. Takto sa to proste dá...

Cibulková a BIO mama? Ona diétuje a odpadnete, čo jedáva malý Jakubko! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu