Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kristína Sisková a ZRADA: Prehovorila o MATERSTVE a... TAKTO jej partner vníma MILENECKÉ SCÉNY s Milanom Ondríkom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká najnovší diel seriálu Zrada. My sme sa nedávno rozprávali s jednou z hlavných postáv - pôvabnou herečkou Kristínou Siskovou, ktorá si "strúhla" postavu Katky. A talentovaná umelkyňa nám prezradila nejaké tie pikošky z nakrúcania, ale aj prehovorila aj o svojom súkromí...

Kristína nie je len talentovaná a charizmatická. Mladá herečka je bezpochyby i nádhernou ženou a je jasné, že prostredníctvom sociálnych sietí sa jej ozýva množstvo mužov, ktorí jej prejavujú záujem. „Musím sa priznať, že v tomto som celkom striktná. Veľmi na takéto správy neodpisujem, nereagujem. Mám vzťah, mám priateľa - už dlhšie. A nevidím ani dôvod. Neodpovedám na takéto správy na sociálnych sieťach,"povedala nám seriálová Katka, keď sme sa pýtali, ako reaguje na komplimenty od jej nápadníkov. 

Kristína Sisková a ZRADA: Prehovorila o MATERSTVE a... TAKTO jej partner vníma MILENECKÉ SCÉNY s Milanom Ondríkom! (Zdroj: Ján Zemiar)

Hoci ju žiadny flirt nezaujíma, teší sa, ak dostane reakciu na adresu svojho hereckého výkonu. A pyšný je na ňu i jej partner. „On sa teší. Veľmi sa teší z toho, že mi darí, že seriál má úspech. Aj to spolu sledujeme. A naozaj si myslím, že je na mňa hrdý," prezradila Kristína pre Topky.sk s tým, že jej partner veľmi nežiarli. „Takéto veci on nerieši. Má zdravé sebavedomie, je si absolútne vedomý toho, že mi môže dôverovať, takže absolútne nemá dôvod žiarliť," vysvetlila nám. 

Aj napriek tomu uznáva, že je to predsa len trošku náročnejšie ako v prípade, keby bol jej partner herec. „Určite to chápe inak ako by to chápal partner, ktorý je tiež herec alebo umelec... Skôr to berieme tak s humorom. Ale teraz netvrdím, že je mu príjemné, keď ako teraz - že som mala ľúbostnú scénu s Milanom Ondríkom, tak jasné, že mu nebolo príjemné sa na to pozerať, ale..," začala Kristína, ktorá nám vzápätí porozprávala o tom, ako to vyzerá, keď sa jej drahý pozerá na milostné scény s iným mužom.

Kristína Sisková a ZRADA:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

V rozhovore nám potom prezradila aj to, ako sa na jej výkon pozerajú rodičia, v čom je podobná s postavou, ktoru v Zrade stvárňuje a ako to vidí so svojou budúcnosťou a rodinou. V seriáloch už niekoľkokrát pôsobila ako mladá mamička. Cíti sa už na dieťatko a plánuje si dať pauzu kvôli rodinnému životu? Toto všetko - a ešte viac - sa dozviete v našom rozhovore! 

Galéria: Kristína Sisková

Viac o téme: ZradaMilan OndríkKristína Sisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu