Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hviezda Zrady Ondrík (43) sa POBIL: Jeho sok dostal NAKLADAČKU!

Milan Ondrík Zobraziť galériu (2)
Milan Ondrík (Zdroj: Ján Zemiar)

NITRA - Príprava a náročné tréningy sa vyplatili! Herec Milan Ondrík, ktorý aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Zrada, sa v dlho očakávanom zápase stretol so svojím súperom. Nedaroval mu to a jeho protivník dostal poriadnu nakladačku!

Milan Ondrík sa pôjde mlátiť: Keďže je celebrita, si musí zobrať TOTO! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Milan Ondrík sa aktuálne objavuje na obrazovkách televízie Markíza v seriáli Zrada. Pred časom padla posledná klapka aj v pripravovanom filme s názvom Miki. No a pomedzi pracovné povinnosti sa chodil vyventilovať na tréningy. Po istom čase sa rozhodol, že nastúpi do ringu. Dostal ponuku a veruže dlho neváhal a prijal ju, keďže už mal v posilňovni čo-to za sebou. „Srdce mi povedalo, že áno,“ prezradil nám.

Galéria: Milan Ondrík

Jeho príprava bola naozaj náročná. „Pripravujem sa veľmi zodpovedne a svedomito a neviem čo mám očakávať, pretože som v živote tento pocit nezažil. Je to vlastne organizácia bez rukavíc, v slamenom ringu, ale ja s mojím súperom pôjdeme v malých MMA rukaviciach. Predsalen kvôli môjmu povolaniu, pretože tam vznikajú veľmi veľké tržné rany, je to kosť na kosť. Ja som rád, že tam budem mať aspoň nejaký vankúšik, ktorý mi snáď tie tržné rany neurobí,“ zveril sa herec pred zápasom pre Topky.sk. No a veľký deň D nadišiel a Ondrík sa postavil zoči-voči svojmu súperovi Matúšovi Jančovičovi. No a ten dostal od Milana poriadnu nakladačku. Herec to absolútne svojmu súperovi nedaroval a zápas s prehľadom vyhral. Tvrdá príprava sa tak vyplatila!

Hviezda Zrady Ondrík (43)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Králi ulice)

Milan Ondrík sa pôjde mlátiť: Keďže je celebrita, si musí zobrať TOTO! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: Milan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu