Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollárova EX opäť v slzách: Po TRAGÉDII na koľajách… SMRŤ ďalšej lásky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V januári sme na Topkách informovali o tragédii, ktorá zasiahla českú herečku Kateřinu Brožovú (56). Bývalá partnerka Borisa Kollára (58) sa musela predčasne vrátiť z exotickej dovolenky. Jej milovaný pes Jordy totiž ušiel z veterinárnej kliniky a zrazil ho vlak. Neuplynuli ani tri mesiace a blondínka prežíva smútok opäť - prišla o ďalšiu lásku!

Rok 2024 sa Kateřine Brožovej nezačal najlepšie. Úvod roka si chcela užiť na exotickej dovolenke na Maldivách, no napokon svoj oddych musela predčasne ukončiť. Svojho miláčika Jordyho zverila veterinárnej klinike, kde verila, že dostane tú najlepšiu starostlivosť. Pes im však počas venčenia ušiel a zrazil ho vlak. 

Neuplynuli ešte ani 3 mesiace a Brožová má zlomené srdce opäť - prišla o ďalšieho psíka. „Náš drahý Maxíček dnes večer svoj boj dobojoval. V mojom náručí, v láske a pokoji... Odišiel do neba za Jordym. Bol s nami skoro 15 rokov, miláčik. Oddaný kamarát. Je mi veľmi smutno... Smutno mi je za obomi. Ale sú tu s nami stále a vždy budú. Ďakujem všetkým, ktorí ste na nás mysleli, za vašu úprimnú podporu,“ zverejnila herečka na sociálnej sieti Instagram a pridala aj fotky svojho miláčika.

Viac o téme: Kateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu