Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

3. kolo Let’s Dance: Vinczeho ĎALŠÍ TRAPAS, PODPRSENKA na parkete a... TENTO pár VYPADOL!

Ako vyzerá pravé "Spievanie v daždi" ukázal herec Jakub Jablonský a jeho partnerka Eliška Lenčešová, ktorí patria k najväčším favoritom celej šou. Ich slowfox si vyslúžil standing ovation od troch porotcov a takmer celého publika v sále. „Vy ste proste urobili jedno nádherné a noblesné číslo. Ty máš talent od Boha," nešetril chválou Ďurovčík. „Jakub tu tancuje vlastnú ligu v štandardných tancoch. Vy to robíte, ako to ešte nikto nerobil," tešila sa Táňa Drexler, ktorá podotkla, že "ak na toto Ďurovčík nedá deviatku", tak potom už nevie. Výkon Jakuba a Elišky porota ohodnotila na úžasných 36 bodov, čím sa dostali na vrchol rebríčka tohto večera. 

3. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

S vášnivou rumbou sa ako ôsmy pár v poradí predstavili speváčka Tina a Vilda Šír. S korunami na hlavách si zatancovali na legendárnu pieseň  Lásko má, já stůňu z filmu Noc na Karlštejně. „Rumba je naozaj ťažký tanec. Tam je všetko vidieť... Na mňa prešla tak krásna energia...Pre mňa ste jeden z najsympatickejších párov," zhodnotila Nela Pocisková. „Na mňa tiež prešla krásna atmosféra z tej rumby," súhlasila Tatiana Drexler, hoci podotkla, že miestami bol ich výkon "labilný"  nohy mohli byť rýchlejšie a Ďurovčík vychválil Tinine "nádherné ruky" a vyjadril sa, že by rád videl aj trošku náročnejšie choreografie. Tina a Vilda dostali doposiaľ najnižšie hodnotenie - 21 bodov. 

Deviaty - a teda predposledný tanec - bol v rukách markizáka Janka Tribulu a Natálie Glosíkovej. Tento pár tancovali rumbu na elánovskú pieseň "Ak nie si moja" z Ďurovčíkového muzikálu Ôsmy svetadiel. K tomuto číslu dopomohli aj muzikáloví herci Natália Kóšová a Patrik Vyskočil, ktorí celé vystúpenie i odspievali. A Janko Tribula opäť zožal úspech a obrovský potlesk od všetkých prítomných! Netreba dodávať, že nik sa nevedel dočkať hodnotenia od Jána Ďurovčíka. 

Ten najprv Nelu oslovil ako „Bubi" a pýtal sa jej na názor na spevácky výkon Patrika Vyskočila. „Ten výkon bol skvelý. Dobre si v tom vyzeral. Tentokrát to nebolo ani úsmevné. Urobil si všetko, ako si mal," povedal Jankovi Tribulovi režisér. A Tatiana Drexler vychválila jeho partnerku Natáliu. „Keď aj nosorožec sa rozbehne, ona nestratí rovnováhu... Hovorím si... Jak to ona robí. Ona aj lieta a aj všetko robí za neho," lichotila Glosíkovej. „Podľa mňa nikto nebol vytrasený ako Natália, keď si ju vláčil po tom parkete. Ako cesty tretej triedy," perlila Adela Vinczeová. „Môžem ťa objať? Ty si úžasný... Ja by som ťa zjedla," smiala sa Nela Pocisková, ktorá naozaj vyšla spoza svojho porotcovského pultíku a vrhla sa do Tribulovho náručia. "Džony" a Natália získali 21 bodov. 

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu