Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

3. kolo Let’s Dance: Vinczeho ĎALŠÍ TRAPAS, PODPRSENKA na parkete a... TENTO pár VYPADOL!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Počas nedeľného večera odštartovalo v poradí už tretie kolo tanečnej šou Let's Dance. Súťažiaci sa tentokrát museli popasovať s výzvou, ktorá divákov absolútne nadchla - tanečné páry si totiž zatancovali na hity svetovo známych muzikálov. Pozrite sa s nami, ako tento veľkolepý večer prebiehal!

Keďže toto kolo sa nieslo v znamení muzikálových hitov, zrejme nie je žiadnou náhodou, že do porotcovského kresla ako hosť zasadla Nela Pocisková - víťazka Let's Dance z roku 2010 a zároveň aj prvá dáma slovenských muzikálov. Tie najlepšie z nich si "odkrútila" pod palcom režiséra Jána Ďurovčíka, ktorý sa pre nedeľný večer stal jej "kolegom". A keď už sme pri Ďurovčíkovi - večer otvorilo veľkolepé číslo z predstavenia The Duchon's, ktoré vzniklo práve pod jeho taktovkou.

Galéria: 3. kolo Let's Dance

3. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

Napokon na parket vkráčala samotná Nela Pocisková. Ján Ďurovčík sa postaral o veľkolepé gesto - svoju niekdajšiu partnerku čakal za jej stoličkou, ktorú jej galantne odsunul a pomohol jej usadiť sa. 

3. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

Prvý tanec večera patril herečke Petre Dubayovej a Matyášovi Adamcovi, ktorí predviedli vášnivé tango na pieseň z muzikálu Moulin Rouge. „Toto je latka nastavená naozaj vysoko na začiatok tohto kola... Ty si pre mňa krásna bytosť, nádherná žena. A máš perfektného tanečného partnera. Prepáč, Peter Modrovský, ak si niekde tu... Ale ak by som ešte raz mohla, tak s tebou," rozplývala sa Nela Pocisková. Petra a Matyáš hneď v úvode získali 22 bodov.  

Ján Ďurica a Vanesa Indrová si spoločne užili legendárny muzikál West side story, ktorý stvárnili prostredníctvom dynamického paso doble. O spevácky úvod ich čísla sa postarala talentovaná muzikálová herečka Kristína Vrecková. „Ja si myslím, Janko, že vy ste naozaj talentovaný. Vy máte veľmi dobrý priebeh pohybu... Ste niekedy tak hopkali, ale tomu sa nedá zabrániť, keď človek hrá futbal... Ja vás obdivujem za vaše tanečné výkony," ohodnotila Ďuricu Tatiana Drexler. Ján a Vanesa si "vyhopkali" 23 bodov. 

Tretím číslom tohto kola bol quickstep v podaní Juraja Loja a jeho tanečnej partnerky Natálie Horváthovej, vďaka ktorým si diváci pripomenuli "Šakalí léta". „Ty keby si vedel, že ťa budem hodnotiť niekedy, tak ma ani neopustíš v tom Búrlivom víne. Ako môžem byť ja objektívna? Mám slabosť na tohto človeka... Ty si komplexný umelec. Áno, mám slabosť, priznávam to. Ale ešte viac na jeho ženu. Zuzka, pozdravujem ťa," vyznala sa Nela Pocisková, ktorá priznala, že počas jej pôsobenia v Let's Dance quickstep neznášala. „Tiež ťa mám rád, ale dnes je také nejaké kolo zlyhávania mojich obľúbených dvojíc," povedal Ďurovčík, ktorý Loja prirovnal k "robotníčkovi" a tvrdil, že toto vystúpenie bolo "bez grácie". Juraj a Natálie získali 26 bodov. 

3. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu