Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

3. kolo Let’s Dance: Vinczeho ĎALŠÍ TRAPAS, PODPRSENKA na parkete a... TENTO pár VYPADOL!

Štvrtý tanec predviedli šéfkuchár Martin Novák a Julie Rezková, ktorí sa pred porotu a divákov postavili s prekrásnym waltzom. Ten zatancovali na pieseň z muzikálu Najväčší šouman. Ich výkon si dokonca vyslúžil standing ovation. „Ja som si dokonca nevedela predstaviť, že človek vašich rozmerov sa vie takto pohybovať," nadchla sa Tatiana Drexler, ktorá dodala, že "to vidí veľmi pozitívne". „Martinko, toto bol rozhodne najlepší výkon, aký si kedy predviedol a výkon, v ktorom konečne môžme hovoriť o tanci," dodal Ďurovčík. Martin a Julie si vytancovali 26 bodov.

Ďalším párom večera boli herec Juraj Bača a jeho tanečná partnerka Patrícia Piešťanská. Počas minulého kola Viktor Vincze zabudol jej meno, no a tentokrát sa podobného trapasu dopustil znova. Mladú tmavovlásku premenoval na Patríciu "Piešťanovú". S nápravou moderátorovi pomohla jeho manželka - Adela Vinczeová. „Piešťanská," vykríkla. Dvojica si potom strúhla živelný jive z muzikálu Pomáda. V rukách Juraja Baču dokonca pristála červená podprsenka. „Neviem, či to nešlo od Mišky Kocianovej,“ reagoval Bača. „Heej? Ale Miška Kocianová tu má priateľa, však?“ dodal moderátor Viktor Vincze

3. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Si netrčal, dokonca si sa aj dobre tváril, išla z teba neskutočná energia," začal Ďurovčík, ktorý sa potom prihovoril prítomnej Eve Mázikovej a zaspomínal si na jej šľapanie kapusty. „Len asi nemá také pekné nohy ako ty," dodal režisér. Výkon Juraja a Patrície porota ohodnotila na 26 bodov - rovnako ako dva predchádzajúce tanečné páry. 

Šiestym tancom večera bol quickstep v podaní Hany Gregorovej a Róberta Pavlíka. Dvojica si zatancovala na pieseň z muzikálu Hello Dolly. Herečka sa dokonca dočkala nečakaného daru. Po odvedení tanečného výkonu na parket prišla prvá vypadnutá celebrita - topmodelka Michaela Kocianová, ktorá herečke podarovala nádhernú kyticu. „Z teba idú aj nejaké životné skúsenosti. To je úplne iná úroveň charizmy... Pás hore- pás dole. Fungovalo to aj tak veľmi krásne," vyjadrila sa Adela. „Ty si nádherne... Krásne zišla - ako gazela," nešetril chválou Ján Ďurovčík, ktorý dodal, že to sem-tam pokulhalo. Hana Gregorová a jej tanečný partner Róbert získali 24 bodov.

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu