Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adela s Viktorom už nespia v spoločnej posteli: Nedá sa inak!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Adela Vinczeová a Viktor Vincze (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Vinczeovci s príchodom syna získali nový životný rozmer. Každý deň objavujú niečo nové a počuť slovo „mama“ je na nezaplatenie.

Adela Vinczeová s manželom Viktorom sú už vyše roka rodičmi syna, ktorého si adoptovali. Odkedy začal rozprávať, tak už počúva aj slovko „mama“. Občas však počuje, ako malý syn kričí: „Adelááá“. Vysvetlili mu totiž, ako sa obaja volajú, takže raz ju volá mama a druhýkrát menom. Aktuálne ešte stále spáva vedľa Adely: „Ja teda spávam s malým v posteli a Viki tam, kde si nájde miesto“, smeje sa moderátorka s tým, že momentálne to tak potrebuje a rovnako vierou, že to robia správne: „Takto to cítime“.

Adela vraví, že ich syn je skvelý parťák: „Veľa rozpráva, veľa vníma, veľa zachytí, veľa si pamätá, pozná takých ľudí, čo som ani netušila, že ich pozná, ale dáva mená…“ Prekvapuje teda každým dňom a aj keď to poznajú všetky rodiny, ktoré majú deti, pre moderátorov je to nový obzor a nový rodinný rozmer: „Nie je to nič objavné, ale pre nás je. Každý deň niečo objavujeme“.

Adela s Viktorom už nespia v spoločnej posteli: Nedá sa inak! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: SynAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu