Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bardy sa v práci bozkáva s kráskami, on má oči len pre jednu: Vo vzťahu sa bojí len jedinej veci

Adam Bardy s manželkou
Adam Bardy s manželkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Adam Bárdy je vzorný manžel a otec syna Alana. Okrem toho aj úspešný herec, ktorý voľakedy na herectvo ani len nepomyslel. Modeling a náhoda ho však dostali pred kamery a do ateliérov, kde sa už udomácnil.

Adam Bárdy zamiešal kartami v televíznom hereckom svete a hoci herectvo nevyštudoval, má už na konte celkom dosť seriálov. Muž roka 2014 a niekdajší člen prezidentskej stráže aktuálne hviezdi v seriáli Mama na prenájom, kde hrá hlavnú postavu. Jeho hlavnou radosťou je však rodina - manželka Bibiana a syn Alan. Lásku k manželke bolo vidieť aj na jednom z kôl Let´s Dance, keď Adam stále držal Bibi za ruku či za kolená: "Ja som si to úprimne nejak neuvedomil alebo nevšimol, ale povedalo mi to viac ľudí, čo ma samozrejme teší, lebo je to silné a to, že je to podvedomé, je toho len dôkazom", vyznal sa Adam. Bibi vraj neprekážajú ani bozkávacie scény v seriáli: "Je to súčasť práce, beriem to profesionálne ja a berie to profesionálne aj ona, neriešime to".

Adam je teda šťastný v manželstve, v živote aj v práci. Herec prezradil aj to, ktoré vlastnosti by mala mať správna žena a v čom je náročný. Chcete vedieť, či sa spolu aj vadia a na čom to bolo naposledy? Ťažko povedať, ako je to v iných rodinách, Bárdyovci to však majú takto... dozviete sa vo videu. Rovnako aj odpoveď na otázku, či nie je jedno dieťa málo...

Bardy sa v práci bozkáva s kráskami, on má oči len pre jednu: Vo vzťahu sa bojí len jedinej veci (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: ManželkaVzťahAdam Bárdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu