Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ranná autonehoda bývalého farmára: Vyjadrenie k celej situácii... Som rád, že žijem!

Baron bol účastníkom dopravnej nehody Zobraziť galériu (4)
Baron bol účastníkom dopravnej nehody (Zdroj: Instagram I.S/Archív I.S.)

BRATISLAVA – Včerajšie ráno bolo pre známeho podnikateľa a bývalého súťažiaceho poslednej série Farmy zlý sen. Stal sa totiž účastníkom hrozivej nehody, pri ktorej stačil len maličký okamih a všetko mohlo byť inak...

Včera okolo siedmej hodiny ráno sa v jednej z bratislavských častí na frekventovanej ulici stala dopravná nehoda, ktorej účastníkom bol aj exsúťažiaci z reality šou Farma Imrich Baron Štefaník. Naposledy ho jeho fanúšikovia mohli vidieť aj v boxerskom zápase, v ktorom nastúpil proti známemu raperovi.

K zrážke dvoch vozidiel, pričom jedno z nich patrilo spomínanému exfarmárovi, došlo na Tomášikovej ulici. Podľa záberov, ktoré boli zverejnené na súkromnom profile podnikateľa, vyzerala nehoda hrozivo. Preto sme o stanovisko požiadali aj samotného Barona, ktorý sa exkluzívne vyjadril k celej situácii pre Topky.sk.

Ranná autonehoda bývalého farmára:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram I.S.)

„Išiel som pre maminu aj pre malého syna okolo siedmej ráno. Išiel som z Tomášikovej a neviem, či ja som prešiel na oranžovú alebo druhá účastníčka nehody, ale zrazu sme sa čelne zrazili. Neviem, nepamätám si to presne. Zrazu bola predo mnou, ja som to ešte na poslednú chvíľu stihol vytočiť, pretože ak by som do nej priamo vrazil, tak by to zrejme neprežila,“ opísal nám desivý zážitok.

Ranná autonehoda bývalého farmára:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív I.S.)

Bývalý farmár ani počas takéhoto vážneho momentu nepodľahol stresu, zachoval si chladnú hlavu a promptne reagoval, čo je obdivuhodné. „Bola vystrašená, hneď som ju vybral z auta, dal som ju na kraj, obliekol som jej vestu a zapol som výstražné. Nemala žiadne poranenia,“ pokračoval s vyjadrením o pomoci druhej účastníčke. Na miesto havárie okamžite privolal políciu aj záchranné zložky. Keďže všetci vyviazli bez akýchkoľvek zranení, záchranná služba na mieste nehody nakoniec potrebná nebola.

Ranná autonehoda bývalého farmára:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív I.S.)

Zdravie je to najdôležitejšie, čo v živote máme a uvedomuje si to aj samotný Baron. Je rád, že nehodu prežil, čo napísal aj k svojmu instagramovému príspevku, a taktiež je rád, že sa nikomu nič nestalo. „Chvalabohu sa nič vážne nestalo, všetci sme zdraví a plasty sa dajú opraviť,“ dodal na záver. Odhadovaná škoda na jeho aute je okolo 30-tisíc eur, pričom vozidlo druhej účastníčky je súce do šrotu.

Viac o téme: FarmaImrich Baron Štefánik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu