Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Internetom koluje ŠKANDÁL: Je doňho zapletený Maroš Kramár... Ide o PODVOD!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (3)
Maroš Kramár (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Sociálnymi sieťami začala kolovať informácia o škandále, ktorý mal vyrobiť známy slovenský herec Maroš Kramár (64). Vraj sa počas rozhovoru v redakcii Topky.sk takmer pobil s novinárom. Dôvodom mal byť fakt, že nechcel prezradiť, ako sa mu podarilo kúpiť 15 nehnuteľností... Ide o podvod!

Viaceré slovenské celebrity sa v poslednom období objavili v hľadáčiku podvodníkov. Ich vplyvné mená sa rozhodli zneužiť na podfuk. Nepríjemnú skúsenosť so šmejdami má napríklad Katka Koščová, pri ktorej dokonca neváhali využiť umelú inteligenciu, či Martin Nikodým... Pri ňom sa dokonca skloňovalo slovo žaloba.

Aktuálne sociálnymi sieťami koluje článok o Marošovi Kramárovi, ktorý pôsobí, akoby ho napísala naša redakcia. Stránka vyzerá úplne rovnako ako naša, sú použité rovnaké farby, logo, aj font písma. „Škandál na Topky! Ako Marošovi Kramárovi sa podarilo kúpiť 15 nehnuteľností a stať sa milionárom!“ znie titulok článku. 

V samotnom texte sa píše, že Maroš Kramár v živom vysielaní, do ktorého sme ho vraj pozvali, vyrobil škandál. Horúca diskusia s našim redaktorom sa potom mala takmer skončiť bitkou. Dôvodom bolo, že náš redaktor spochybňoval hercove slová o tom, ako sa mu podarilo zarobiť veľké peniaze. Na článok na svojom profile upozornil samotný umelec.

Internetom koluje ŠKANDÁL: Je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„PODVOD! Prosím vás, neverte všetkému, čo je na sociálnych sieťach! Takýto rozhovor sa nikdy neuskutočnil. A celé je to podvod!“ napísal k screenshotu spomínaného článku Kramár. A redakcia Topky.sk sa k tomuto vyjadreniu pridáva. Žiaden podobný rozhovor s Marošom Kramárom skutočne nevznikol a od článku sa dištancujeme.

„Od podvodného článku o Marošovi Kramárovi sa v plnej miere dištancujeme, keďže článok nepochádza z našej redakcie a považujeme ho za hoax, o čom svedčí aj nesprávna doména portálu. V súvislosti s podobnými hoaxami by sme chceli zároveň apelovať na čitateľov, aby boli obozretní voči informáciám, ktoré sú dostupné v online prostredí a všímali si ich pôvod a relevantnosť zdrojov,“ vyjadril sa šéfredaktor portálu Topky.sk Branislav Karvaš.

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu