Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dana z Farmár hľadá ženu po 13 rokoch OPÄŤ v televízii: Nerobí si HANBU... Hviezdi v reklame!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Bratislavčanka Dana (70) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2011, kedy zahviezdila v jojkárskej reality šou Farmár hľadá ženu. Bojovala tam o srdce hospodára Štefana. Odvtedy uplynulo už dlhých 13 rokov a... Aktuálne sa excentrická dáma objavila na televíznych obrazovkách opäť. Žiari v reklame!

Keď sa Dana pred 13 rokmi objavila na obrazovkách televízie Joj, hneď sa postarala o poriadny rozruch. Na statku farmára Štefana sa veľmi rýchlo udomácnila, čo-to popila a odhalila aj to, čo zrejme hneď prvý deň pred kamerami ukázať nechcela. Stiahla si totiž nohavice a priamo do kamery otrčila holý zadok. 

O dva roky neskôr sa televíznu "kariéru" pokúšala rozbehnúť opäť, keď sa prihlásila do bizarnej šou o chudnutí s názvom Slnko, seno, slanina. Tá sa natáčala na Sihle u Bučkovcov. A ani odtiaľ neodišla bez "škandálu". Vtedy však bola len obeťou nebezpečného vystrájania kolegov. Tí jej totiž do latríny, kde práve sedela, hádzali petardy, od ktorých sa chytilo jej tričko.

A to bola posledná bodka za jej účinkovaním v televízii. Aspoň na dlhé roky... Aktuálne sa totiž na obrazovkách objavuje opäť. Dnes už 70-ročná dáma hviezdi v novej reklame známeho obchodného reťazca. Ako predavačka oddelenia s lahôdkami zahrala svoju úlohu naozaj presvedčivo. A hoci od čias reality šou uplynulo veľa rokov, skalní diváci ju spoznali. Pozrite, ako dnes vyzerá!

Dana z Farmár hľadá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: youtube.com/Kaufland)

Dana z Farmár hľadá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: youtube.com/Kaufland)

Viac o téme: Farmár hľadá ženu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu