Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nahá farmárka Dana (58): V prvej časti ukázala všetko!

Bratislavčanka Dana sa poriadne odviazala. Zobraziť galériu (7)
Bratislavčanka Dana sa poriadne odviazala.

BRATISLAVA – Bez zábran! V jojkárskej šou Farmár hľadá ženu včera excelovala súťažiaca Dana (58), ktorá začala svoj „lov“ na hospodára Štefana (54) poriadne zostra. Bratislavčanka sa hneď v prvý večer posmelila alkoholom a pred televíznymi kamerami ukázala holý zadok!

Odvaha jej nechýba! Televízia Joj včera večer odvysielala zostrih zo zoznamovacej párty, ktorá sa konala pri príležitosti nakrúcania druhej série statkárskej šou. Farmári sa na žúre stretli so ženami, ktoré v priebehu nasledujúcich dní zabojujú o ich priazeň. O najväčší rozruch sa bez pochýb postarala Bratislavčanka Dana, ktorá sa na večierku poriadne odviazala!

Od bujarej zábavy ju neodradil ani fakt, že farmár Štefan, kvôli ktorému sa prihlásila do šou, musel byť v ten deň hospitalizovaný a z nakrúcania ho odvážala sanitka. Vyštudovaná inžinierka nasávala na večierku tak, akoby chcela piť aj na jeho zdravie. To najlepšie však prišlo v závere večera. 

V momente, keď už bola na mol, zrazu mnohých zaskočila. Stiahla si nohavice a priamo do televíznej kamery ukázala holý zadok. Ostatným prítomným tak naskytla pohľad aj na svoje prirodzenie. Zaujímalo nás, či Dana svoje odviazané správanie s odstupom času ľutuje. „Triezvi väčšinou pri spomienke na správanie prinajmenšom euforické radšej mávneme rukou,“ povedala nám na adresu toho blondínka, ktorá bude v najbližších dňoch bojovať o Štefanovo srdce spoločne s ďalšími súperkami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu