Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bolestivé ODHALENIE: Farmár Matúš dal pred finále Nike KOPAČKY... Ukončil to NEPEKNE!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera na obrazovkách Markízy vyvrcholila 15. séria reality šou Farma. V poslednom súboji bojovali o rekordnú výhru Lucia Gašparíková (40), Denis Čatlóš (29) a Nikola Škrváňová (27). A práve posledná z menovaných išla na posledný súboj s ťažším srdcom, ako zvyšní dvaja. Pred finále totiž dostala kopačky. Matúš to ukončil nepekne!

Každý rok na markizáckej Farme vznikajú okrem dobrých kamarátstiev aj zamilované páry. Ani tento nebol iný. Láska zahorela medzi Denisom Čatlóšom a Azrou Sokirou, Sárou Vrablecovou a Timotejom Puchoňom a... Blízko k sebe mali aj Matúš Smreček a finalistka Nikola Škrváňová. No zatiaľ čo Denisa jeho polovička v najdôležitejšom súboji hry podporovala, Nika to šťastie nemala...

Matúš počas priameho prenosu priznal, že sa s ňou pred finále rozišiel. A urobil to nepekne. Keď sa ho moderátor opýtal, ako to medzi nimi je, odpovedal: „Skôr ako to nie je... Chcel som nejak dať tomu šancu, možno, aj po Farme, ale z mojej strany to nešlo. Netajím sa tým, ja som to ukončil, nejak asi nepekne, ale náš vzťah nepokračuje. Niki prepáč,“ priznal v nedeľu večer. Čo konkrétne sa medzi nimi stalo, možno prezradia časom. 

Bolestivé ODHALENIE: Farmár Matúš
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Finále Farmy 15

Viac o téme: FarmaNikola Škrváňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu