Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ušľachtilý krok krásnej markizáčky: Ide darovať svoje vajíčka!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Chce pomôct párom, ktoré nemôžu mať deti! Reč je o Sáre Vrablecovej (30), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka poslednej sérii markizáckej reality šou Farma. Krásna blondínka sa rozhodla, že daruje svoje vajíčka a tento ušľachtilý krok aj detailne mapuje. Zákrok ju čaká už zajtra!

Sára Vrablecová bola súčasťou Generácie Y v 15. sérii markizáckej reality šou Farma. Projekt sa jej vyhrať síce nepodarilo, no zo statku si odniesla priateľa - farmára Timoteja Puchoňa - a takmer 20 tisíc sledovateľov na sociálnej sieti Instagram. No a s tými aktuálne zdieľala, že ju čoskoro čaká zákrok. 

„Posledné 2... A v stredu ideme už darovať... Poviem vám, že prekonanie strachu z injekcií bola teda zaujímavá skúška. Ako ja vravím - strach nemá mať v ľudskom živote miesto. Teraz už dúfam, že bude len dobrý pocit z tohoto počinu,“ napísala Sára k fotke dvoch injekcií, ktoré drží v ruke. 

Zaujímalo nás teda, čo konkrétne ide darovať. „Rozhodla som sa darovať vajíčka, aby som pomohla nejakej slečne, ktorá nemôže mať dieťatko,“ priznala pre Topky.sk Sára. „Nemusíte sa báť, som zdravá... Dokonca natoľko, že sa môžem o moje zdravie podeliť, a tým pádom aj o šťastie, keďže niekomu splním sen,“ ubezpečila Sára sledovateľov, že je v poriadku.

Ušľachtilý krok krásnej markizáčky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ak by totiž nebola, nemohla byť vajíčka darovať. Takýto krok totiž podlieha prísnym pravidlám. Ak sa totiž žena rozhodne vajíčka darovať, najprv sa musí zaregistrovať na stránke, potom sa jej ozve personál kliniky, ktorý jej položí niekoľko otázok a nakoniec musí absolvovať sériu vyšetrení - rozbor krvi, testy na pohlavné choroby, genetické testy a pred samotným zákrokom interné vyšetrenie. 

Približne 10 dní pred odberom prebieha stimulácia vajíčok pomocou injekcií. No a potom už nastáva deň D, kedy dôjde k samotnému darovaniu. Odber prebieha v celkovej anestézii v rámci jednodňovej chirurgie a trvá približne 10 minút. Darkyňa si navyše odnesie odmenu vo výške približne 900 eur. 

Ušľachtilý krok krásnej markizáčky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.V.)

Viac o téme: FarmaSára Vrablecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu