Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhoršie Vianoce českej krásky: Známy herec ju OPUSTIL… Veď o pár dní RODÍ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Už začiatkom decembra sa v českých médiách začala pretriasať informácia, že herec Jaromír Nosek ukončil vzťah s dlhoročnou partnerkou Zuzanou Hasalíkovou. Rozísť sa mali už v lete. A verejnosť táto správa poriadne šokovala. Okrem toho, že pár pôsobil skutočne idylicky, Zuzana pod srdcom nosí dieťatko, ktoré sa na svet vypýta už čoskoro...

Mnohí si mysleli, že pár prežíva iba divokú krízu, avšak dnes už je jasné, že ich rozchod je definitívny. Ako informoval český Expres.cz, rozchod herca a jeho tehotnej partnerky nebol úplne s "kostolným poriadkom". Situácia medzi dvojicou sa dokonca vyhrotila natoľko, že Nosek vraj začal spochybňovať otcovstvo nenarodeného dieťaťa. Dvojica sa preto pristúpila ku genetickým testom, ktoré ho napokon potvrdili.

To vo však ich vzťah nezachránilo. Tehotná Zuzana dokonca musela odísť z bytu, na ktorý majú spoločnú hypotéku. Ich dieťatko má na svet prísť už o pár dní - Zuzana má termín rovno na Vianoce. A podľa jej najnovšieho vyjadrenia je zrejmé, že s Jaromírovou podporou už neráta a je si vedomá toho, že ju čaká mimoriadne náročné obdobie, ktoré bude musieť zvládnuť sama. 

Najhoršie Vianoce českej krásky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

„Aj keď to bude nová životná etapa a nebude asi jednoduchá, veľmi sa na teba, "čudlíčka" teším a sľubujem, že sa pokúsim byť tá najlepšia mama pod slnkom. Vždy tu pre Teba budem, chlapček môj,“ vyjadrila sa budúca mamička. 

Spomínaný Expres.cz sa pokúsil kontaktovať aj samotného herca, ten sa ale k celej veci vyjadriť nechcel. „Asi viem, na čo sa ma chcete pýtať, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať, je mi to nepríjemné. Prosím, nehnevajte sa,“ uviedol stroho.

Najhoršie Vianoce českej krásky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

Viac o téme: RozchodJaromír NosekZuzana Hasalíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu