Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Obrovský STRACH riaditeľky Miss Czech Republic: Brat a otec bojujú na Ukrajine!

Taťána Makarenko s otcom Zobraziť galériu (7)
Taťána Makarenko s otcom (Zdroj: Instagram T.M.)

PRAHA - Konflikt na Ukrajine sa dotýka každého z nás... No niekoho viac. Jednou z nich je aj riaditeľka súťaží Miss a Mister Czech Republic Taťána Makarenko (32). Jej otec a jej brat boli totiž povolaní do boja. ustráchanej Taťáne teraz posielajú fotky so zbraňami v ruke!

Riaditeľka Miss Czech Republik Taťána Makarenko je rodenou Ukrajinkou, keď však mala 9 rokov, odišla žiť do Čiech. Len s mamou. Zvyšok jej rodiny zostal v jej rodnej krajine. O to väčší strach brunetka prežíva práve v týchto dňoch. Jej otec a jej brat boli totiž pred niekoľkými dňami povolaní do boja. 

„Dnes mi otec a brat poslali fotku, ako sú spolu vo vojne, zbrane v ruke. Ani neviete, aký vnútorný stres sa vám zrazu v duši nastolí,“ prezradila Taťána začiatkom týždňa na svojom Instagrame. Modelka oceňuje ich odvahu, no zároveň sa o nich veľmi bojí. „Prajem si koniec vojny. Prajem si ho hneď. Nechcem prísť o členov rodiny. Nechcem na to do konca života myslieť,“ vyslovila svoju túžbu. 

Obrovský STRACH riaditeľky Miss
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram T.M.)

„Chcem pokoj a mier pre nich aj pre nás všetkých,“ dodala. Zakladateľka národnej súťaže krásy Miss Czech Republic sa narodila v meste Belka v Odeskej oblasti na Ukrajine. V roku 1998 ju však jej mama zobrala do Čiech a hoci tomu kedysi nechápala, dnes jej je za to vďačná. „Ako malé dievčatko som nechápala, prečo ma mama chcela vziať do ČR. Teraz viem, že je to tá najväčšia hrdinka v mojom živote,“ priznala. 

Taťána Makarenko je riaditeľkou českej súťaže krásy.
Zobraziť galériu (7)
Taťána Makarenko je riaditeľkou českej súťaže krásy.  (Zdroj: Instagram T.M.)

Viac o téme: Taťána Makarenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu