Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Czoborovej BIZARNÁ NEHODA: Takmer sa udusila… KOBYLKOU!

Zora Czoborová sa takmer udusila kobylkou. Zobraziť galériu (13)
Zora Czoborová sa takmer udusila kobylkou. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Známa fitnesska Zora Czoborová (56) miluje cestovanie. Sama v exotike organizuje fitness pobyty, no rada pri mori aj oddychuje. A odnáša si odtiaľ mnoho zážitkov. Nám porozprávala jeden skutočne bizarný... Takmer sa usudila kobylkou!

Rozhovor so Zorou Czoborovou (Zdroj: Maarty Von B)

S letom sa spájajú aj nečakané príhody a aj viaceré slovenské celebrity by o nich vedeli rozprávať. O jeden bizár sa s nami podelila aj známa fitneska a podnikateľka Zora Czoborová. Ako prezradila, miluje oddych pri mori, no nepohrdne ani turistikou a spoznávaním krajín. 

„U nás to nie je len o spoznávaní nových miest a domácej kultúry a takých tých obyčajných vecí, ale o jedle o streetfood jedle,“ poznamenala fitneska, čím myslela takzvané pouličné špeciality a rôzne stánky s miestnymi dobrotami, ktoré najviac chutia práve preto, že vám ich pripravia doslova na ulici.

Czoborovej BIZARNÁ NEHODA: Takmer
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram Z.C.)

„To máme strašne radi a my sa snažíme veľa tie dovolenky vychutnávať,“ povedala Zora. O prísnom dodržiavaní hygieny sa však pri takomto jedle z ulice nedá hovoriť. Zaujímalo nás preto, či fitnesska niekedy nemala problém so žalúdkom. A tu nás doslova šokovala.

„Zle nie, ale skôr, keď mi povedali kamaráti, že kobylke musím odtrhnúť nohy,“ predviedla Zora názornú ukážku počas nášho rozhovoru a... V tom momente však na to úplne zabudla. „Tak som si ju dala do úst a som sa začala dusiť, pretože ona má háčiky na zadných nožičkách, a to je ako rybia kosť,“ priznala Czoborová. Takmer sa teda udusila kobylkou.

Našťastie sa nič vážne nestalo a Zora si už na túto bizarnú nehodu spomína už so smiechom. Viac sa dozviete z nášho rozhovoru vyššie!

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu