Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poštár Janko sa pustil do Zory Czoborovej: Ajaaj, bola to chyba… Verejné OSPRAVEDLNENIE!

Ján Gordulič si verejne kopol do Zory Czoborovej! Zobraziť galériu (3)
Ján Gordulič si verejne kopol do Zory Czoborovej! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Šliapol vedľa! Ján Gordulič alias Poštár Janko (43) sa verejne obul do fitness trénerky Zory Czoborovej (56) za to, že zaparkovala na mieste vyhradenom pre osoby so zdravotným postihnutím. Najprv ju zosmiešnil a potom... Priznal si chybu a verejne sa ospravedlnil!

Existuje mnoho ľudí, ktorí nedodržiavajú zásady parkovania. Na "drzovku" zastanú na rodinnom  parkovacom mieste, aj keď deti nemajú. Nájdu sa aj takí, ktorí si vyberú práve tie vyhradené pre osoby so zdravotným postihnutím a modrý parkovací preukaz ani nevideli.

A na margo toho si Ján Gordulič, známy ako Poštár Janko, verejne kopol do Zory Czoborovej. V podzemnej garáži totiž uvidel jej auto stáť práve na spomínanom vyhradenom mieste. Na svoj Instagram zavesil anketu, v ktorej sa fitness trénerku snažil zosmiešniť.

Poštár Janko sa pustil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.G.)

„Zora: sprevádza hendikepovaného, je hendikepovaná, nevšimla si, má široké auto - nechce aby jej obili dvere,” zneli možnosti, ktoré ponúkol. O pár hodín neskôr však prišlo veľké prekvapenie. Gordulič si priznal chybu a verejne sa Zore ospravedlnil!

„Urobil som chybu!” zahlásil v úvode. „Zora mi napísala, že je naozaj držiteľkou kartičky ŤZP a mala ju viditeľne umiestnenú v aute, pretože sa stará o mamu so zdravotnými problémami. Trošku som to prehrotil a ospravedlňujem sa Zore aj vám, jednal som zbrklo,” zhodnotil.

Nuž, každý občas urobí chybu. Dôležité je priznať si chybu a ospravedlniť sa – tak, ako to urobil známy komik!

Poštár Janko sa pustil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.G.)

Viac o téme: Zora CzoborováJán Gordulič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu