Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VÁŽNA operácia Zory Czoborovej: Odhodlávala sa 20 rokov!

Zora Czoborová podstupuje vážnu operáciu Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová podstupuje vážnu operáciu (Zdroj: Instagram Z.C.)

BRATISLAVA - Zora Czoborová (56) sa až 20 rokov odhodlávala na operáciu, ktorá by ju zbavila bolestí a trápenia pri akomkoľvek pohybe. Nikdy nemala dosť odvahy na ňu a zakaždým ju odkladala. Až teraz prišiel ten čas!

Zora Czoborová zažila v mladosti vážnu nehodu na motorke, po ktorej jej hrozila amputácia nohy. Našťastie sa z toho vďaka lekárom dostala, no poznačilo ju to. „Tým, že sa ľavá noha celý život bránila, som preťažovala pravú a už asi 15-20 rokov moje kolená nadsluhujú. Vedela som, že raz k tomu bude musieť prísť," prezradila.

Jej kolená si tak odžili svoje. Život jej sťažovali obrovské bolesti, ktoré v posledných dvoch rokoch nemala len pri cvičení, ale aj pri bežných činnostiach. A tak usúdila, že je najvyšší čas zájsť ku odborníkovi. Odhodlávala sa na to až 20 rokov!

VÁŽNA operácia Zory Czoborovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.C.)

„Dnes je deň 0... odhodlávala som sa naňho 20 rokov a čakala, kedy nastane správna konštelácia hviezd...," zverila sa svojim priaznivcom. V jednej bratislavskej nemocnici totiž začali vykonávať novú techniku, a to ju presvedčilo.

„Našťastie medzitým nám dorástli špičkoví lekári ktorí dokážu operovať technológiou ROSA, teda vykonať robotickú operáciu... nanešťastie to odkladanie ma fyzicky posunulo až tam, že mi musia vymeniť obe kolená naraz," priznala. Doktor jej povedal, že je už v takom vážnom stave, že je bezvýznamné meniť kolená postupne. Držíme palce, nech všetko dopadne dobre!

VÁŽNA operácia Zory Czoborovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.C.)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu