Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda jojkárskej Nemocnice išla "donaha": Ukázala, že jej mejkap vôbec NETREBA!

Monika Šagátová Zobraziť galériu (2)
Monika Šagátová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Monika Šagátová (31) začala hrať v seriáli Nemocnica v novembri minulého roka potom, ako nahradila hereckú kolegyňu Moniku Horváthovú. Diváci si plavovlásku okamžite obľúbili. No onedlho dá pracovným povinnostiam na istý čas zbohom. Prednedávnom totiž vyšlo najavo, že je tehotná. Momentálne si Monika užíva tehotenstvo plnými dúškami. A pomedzi svoju každodennú rutinu sa stihla ukázať fanúšikom aj bez mejkapu. Wau, veď jej ho vôbec netreba!

Monika Šagátová vám môže byť známa z počinov Divoké kone alebo Nemocnica, kde hrá seriálovú Lindu. Plavovláska rolu dostala až v novembri minulého roka po tom, čo sa televízia Joj rozhodla vyšachovať herečku, ktorá túto úlohu stvárňovala.

Monika sa však v seriáli okamžite uchytila a aj keď diváci spočiatku zo zmeny nadšení neboli, nakoniec si ju obľúbili. Avšak onedlho bude musieť dať svojim pracovným povinnostiam zbohom. Na začiatku mája počas priamych prenosov Let's Dance vysvitlo, že herečka je tehotná. Pri tom, ako pózovala fotografom, sa jej pod šatami krásne rysovalo bruško.

Na posledných záberoch, ktoré pridáva na sociálnu sieť Instagram, naozaj žiari šťastím. Veď, ako sa hovorí, tehotenstvo je to najkrajšie obdobie ženy a vyzerá to tak, že Monika si ho naozaj užíva.

Najnovšie sa s fanúšikmi podelila o fotografiu, na ktorej je úplne "nahá", bez akýchkoľvek líčidiel. Prosto ukázala svoje pravé ja. Snímka je dôkazom toho, že herečke vôbec žiadny mejkap netreba. Po kozmetike mala dokonalú pleť, ktorú jej môže nejedna žena závidieť! Veď pozrite sami.

Hviezda jojkárskej  Nemocnice
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Monika Šagátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu