Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráska z Divokých koní radikálne zmenila imidž: FOTO strih na chlapca… Aha, takto teraz vyzerá!

Monika Šagátová si v seriáli Divoké kone zahrala hlavnú postavu. Zobraziť galériu (8)
Monika Šagátová si v seriáli Divoké kone zahrala hlavnú postavu.

BRATISLAVA - Monika Šagátová (27) sa do povedomia verejnosti dostala pred piatimi rokmi ako jedna z hlavných postáv jojkárskeho seriálu Divoké kone. Vtedy pred kamerami pohadzovala ešte svojimi dlhými vlasmi. Herečka však teraz radikálne zmenila imidž... Pozrite, ako jej to pristane s krátkym účesom!

Divákom Jojky Moniku Šagátovú predstavovať nemusíme. Pred piatimi rokmi totiž zahviezdila v seriáli Divoké kone, ktorý sa tešil obrovskej obľube divákov. Vtedy brunetka ešte pútala pozornosť vlasmi dlhými po zadok. O tých sa síce vedelo, že boli kvôli seriálu predĺžené, no ani jej prirodzený účes nebol oveľa kratší.

Aktuálne sa však herečka rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu. Na svojom profile na sociálnej sieti Facebook sa pochválila záberom, na ktorom má nový účes. Dlhé pramene si tmavovláska nechala ostrihať úplne nakrátko a takto vynovené kadere si začesala za uši. No skrátka obrovská zmena... Ktorá sa zjavne stretla s úspechom. 

Jej priatelia totiž pod fotkou nešetrili slovami chvály. „Dobrý nápad a zlaté ručičky ti to robili,“ zložil Monike kompliment istý Tomáš a pridala sa Radka: „Krásna si. Svedčí ti to neskutočne,“ či Markéta: „Bravo! Nádhera!“ A čo poviete vy?

Kráska z Divokých koní
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook M.S.)

Viac o téme: Monika ŠagátováDivoké kone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu