Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

KRÁSNA SPRÁVA: Slovenský moderátor sa stal otcom... Dcérke vybrali NETRADIČNÉ meno!

Slovenskému moderátorovi sa narodila dcérka Zobraziť galériu (2)
Slovenskému moderátorovi sa narodila dcérka (Zdroj: Instagram B.A.)

BRATISLAVA - Obrovská radosť! Obľúbený slovenský moderátor prežíva tie najkrajšie chvíle vo svojom živote. Jeho manželka mu totiž priviedla na svet ich prvorodenú dcérku, ktorej dali naozaj netradičné meno!

V novembri minulého roka sme vás na Topkách informovali o krásnej novinke v živote slovenského moderátora Bekima Aziriho. Na sociálnej sieti Instagram sa v tom čase podelil o záber, na ktorom mala jeho manželka Laura viditeľné tehotenské bruško. No a už je to tu!

Láska jeho života včera v poobedňajších hodinách priviedla na svet ich prvorodenú dcérku. Hrdý otecko to okamžite oznámil na svojom instagramovom profile, kde mu začali pribúdať gratulácie od blízkych priateľov či známych ľudí zo sveta šoubiznisu. Nechýbali medzi nimi napríklad Dara Rolins, Patrik Rytmus Vrbovský či Matej Sajfa Cifra.

Dcérke vybrali naozaj netradičné meno. „Elia. Nič krajšie som vo svojom živote nezažil!! Mamina to zvládla neskutočne. Neviem čo napísať… Ďakujeme, že si!,“ podelil sa. Novopečeným rodičom srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Bekim Aziri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu