Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda Snowboarďákov je otcom: Prvýkrát ukázal syna Františka... Je to celý on!

Jiří Mádl je hrdým oteckom. Zobraziť galériu (2)
Jiří Mádl je hrdým oteckom. (Zdroj: Film&Roll, Stanislav Honzik)

PRAHA - Keď sa na verejnosť dostala informácia, že z českého herca Jiřího Mádla (36) je otec, mnohí boli zmätení. Jeho posledná oficiálna partnerka Adrijana Trpković totiž tehotná nebola... Až neskôr sa ukázalo, že matkou je úplne iná žena. A hoci herec sa k svojmu potomkovi doteraz vôbec nevyjadroval, cez víkend zverejnil jeho prvé foto. A je to celý otec!

Uplynuli už 3 mesiace, od momentu, kedy sa z českého herca Jiřího Mádla stal otec. Šťastná chvíľa však bola opradená rúškom tajomstva. Nikto totiž netušil, kto je matkou malého Františka a sám Mádl sa k narodeniu synčeka nechcel nijako vyjadrovať.

Najprv sa špekulovalo o tom, že by ňou mohla byť jeho posledná priateľka Adrijana Trpković. Hoci ju nikto nevidel s tehotenským bruchom, mnohí verili, že sa požehnaný stav dvojici podarilo len dobre utajiť. No napokon sa ukázalo, že mamou je úplne iná žena - fotografka Kateřina Jirkovská. 

A Mádl sa cez víkend prvýkrát verejne pochválil fotkou svojho syna. „3 mesiace je na svete tento strelec, bavič a nekonečná radosť zo života. A veľmi dobre vie všetko,“ napísal k záberu chlapčeka, ktorý svojmu slávnemu otcovi akoby z oka vypadol. 

Hviezda Snowboarďákov je otcom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.M.)

Viac o téme: Jiří Mádl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu