Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálna zmena: Denisa z Extrémnych premien STÁLE CHUDNE… FOTO Ďalšie kilá dole, wau, to je postavička!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie odhodlanie a pevná vôľa! Denisa z Dunajskej Stredy je žiarivým príkladom toho, že pokiaľ sa chce, dá sa naozaj všetko. Jej chudnutie v extrémnych premenách mohli diváci sledovať ešte v septembri minulého roka. A hoci sa blondínke vďaka šou podarilo výrazne schudnúť, jej to nestačilo. Aha, ako vyzerá teraz!

Denisina hmotnosť na začiatku chudnutia bola 131 kilogramov. Blondínka mala výčitky, že jej manžel je fešák a ona si pripadala škaredo. Navyše sa im nedarilo splodiť potomka, čo bol jeden z dôvodov, prečo sa k zmene nakopla. „Celá, ako som, sa nenávidím,” vyhlásila na začiatku a chopila sa "druhej šance naživot". 

Takto Denisa vyzerala na začiatku Extrémnych premien
Zobraziť galériu (7)
Takto Denisa vyzerala na začiatku Extrémnych premien  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A to ešte netušila, že to tak bude doslova. Počas premien sa totiž rozišla s manželom. Postupne začala o ich vzájomných citoch pochybovať a spýtala sa ho, čo by povedal na možnosť, keby by išli od seba. Jeho jeho odpoveď „Nič,” bola zrejme tým posledným klincom do rakvy a Denisa si potvrdila, že vytúžené dieťa nechce priviesť do takéhoto vzťahu. 

Na konci premien sa jej podarilo schudnúť dovedna 58 kilogramov. A zistila, že okrem nefunkčného manželstva má vo svojich 28-rokoch aj iný dôvod, prečo sa na dieťa prestala cítiť. V závere totiž poznamenala, že sa bojí, že s tehotenstvom by zas spadla do obezity a váhu si neudržala a preto si chce ešte dopriať čas. 

Denisa schudla 58 kíl
Zobraziť galériu (7)
Denisa schudla 58 kíl  (Zdroj: TV MARKÍZA)

No a ako vidno, ten aj naozaj naplno využila. Denisa totiž patrí k tým účastníkom premien, pre ktorých chudutie neskončilo zároveň s poslednou klapkou pred kamerou. Sympatická blondínka od základov zmenila svoj životný štýl a zdravú stravu i pohyb si definitívne osvojila. A práve to je dôvodom prečo na rozdiel od niektorých svojich spolubojovníkov opäť nepribrala. 

Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že zopár účastníkov to po nakrúcaní úplne vzdalo a opäť pribrali kilá navyše. To ale ani zďaleka nie je Denisin prípad. Tá teraz vyzerá ešte lepšie než na konci šou, konečne sa má rada a je na seba skutočne pyšná. A nielen ona - hrdí môžu byť aj Maroš Molnár a Michal Páleník, ktorí urobili všetko preto, aby ich zverenkyňa mohla naozaj začať úplne odznova. Toto sa veru podarilo! 

A takto Denisa vyzerá teraz
Zobraziť galériu (7)
A takto Denisa vyzerá teraz  (Zdroj: Instagram D.S.)

Brutálna zmena: Denisa z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Brutálna zmena: Denisa z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Brutálna zmena: Denisa z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Viac o téme: DenisaMaroš MolnárExétremne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu