Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haščáková po mozgovej príhode: Naložila Silvii Šuvadovej... Fúú, toto zabolí!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Pred pár dňami verejnosť šokovala správa, že speváčka Barbara Haščáková je v ohrození života a hovorilo sa o krvácaní do mozgu. To, že má zdravotné problémy vtedy pre portál ereport.sk potvrdil spevák David Key...

Ten okrem toho uviedol, že s Barbarou mali v blízkej budúcnosti spolupracovať a už v septembri sa plánovala na chvíľu vrátiť na Slovensko. Na fanúšikovskej stránke Barbary Haščákovej sa však zrazu objavilo jej vyjadrenie. Informácie o tom, že má zdravotné problémy poprela a ako to už býva, obvinila "bulvár" z klamstva. 

Haščáková Sen

Onedlho však príspevok zmizol a ukázalo sa, že pravdu nehovorila ona sama. Teda, pokiaľ to naozaj písala, keďže sa objavili špekulácie, že spomínané vyjadrenie zverejnil niekto iný. Haščáková však napokon priznala, že dostala porážku a naozaj skončila v nemocnici. 

Barbara Haščáková prekonala mozgovú príhodu
Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková prekonala mozgovú príhodu  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Médiá zaujímalo, či o jej stave niečo viac nevie jej kamarátka Silvia Šuvadová. Tá však ereportu v podstate nič nepotrvdila a priateľsky držala "bobríka mlčanlivosti". „Som jej kamarátka a pokiaľ ma ona vyslovene nepožiada aby som dala svetu vedieť, bohužiaľ nemôžem poskytovať žiadne informácie. Nemôžem nič potvrdiť ani vyvrátiť." povedala herečka, ktorá na otázky o Haščákovej stave odmietla odpovedať aj ostatným novinárom.

Haščáková po mozgovej príhode:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram SŠ)

Lenže zdá sa, že aj týmto vlažným a nič nehovoriacim vyjadrením Haščákovú poriadne vytočila, a to aj napriek tomu, že nič neprezradila a detaily si nechala pre seba. Barbara totiž na svojej fanúšikovskej stránke článok zdieľala a okomentovala ho poriadne ostrými slovami. 

,,Keď už človek naozaj nemôže nikomu veriť, ba dokonca už ani v kamarátstve. Prídu len sklamania. No čo už? Aspoň som zaujímavá. Ďakujem,” napísala Barbara, ktorá "prekvapivo" zakrátko stiahla aj tento príspevok a k celej veci sa už viac nevyjadrila...

Viac o téme: Silvia ŠuvadováBarbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu