Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantný TRAPAS v živom vysielaní: Maroš Molnár VYUŽIL situáciu… Teraz na tom bude ZARÁBAŤ PENIAZE!

Maroš Molnár využil svoj trapas v živom vysielaní. Zobraziť galériu (5)
Maroš Molnár využil svoj trapas v živom vysielaní. (Zdroj: Instagram M.M.)

BRATISLAVA - Koncom apríla sme na Topkách informovali o pikantnom trapase celebritného fitness trénera Maroša Molnára (49). Ten do live prenosu na sociálnej sieti Instagram omylom zahlásil vulgárnu nadávku. Video okamžite obletelo internet a dokonca začali vznikať aj meme vtipy. Športovec sa preto rozhodol situáciu využiť... Teraz na svojom trapase bude zarábať peniaze!

Maroš Molnár každý utorok presne o 6:00 trénuje svojich sledovateľov na sociálnej sieti Instagram. Koncom apríla sa mu však nepodarilo začať presne... No a to ho rozrušilo: „6:07, do p*iči, ach!“ zahlásil v úvode videa, akoby na privítanie, a popritom si ešte stihol prehrabnúť medzi nohami. O niekoľko sekúnd neskôr, keď si myslel, že práve teraz nahrávanie začalo, sledovateľov privítal už oficiálne. 

No to ešte netušil, že tí si stihli vypočuť aj jeho zaujímavý úvodný preslov. A tí ostatní, ktorí sa prihlásili neskôr, si to potom pozreli priamo na jeho nástenke. Práve tam totiž video aj s vulgárnym úvodom uložil. Nahrávka okamžite obletela internet a začali vznikať aj vtipné meme obrázky. Celebritného fitness trénera to však nijako netrápilo, práve naopak - napadlo mu situáciu využiť.

Nechal si vyrobiť merch so svojou uniknutou hláškou, no a ten si teraz môže kúpiť naozaj ktokoľvek. S nápisom "6:07 NO DPČ" ponúka mikiny, tričká aj šiltovky. „Priatelia, pozrite sa, čo sa udialo - máme tu 6:07, no do... oného... A od dneska večera sme sa rozhodli, že pre veliký úspech programu, sa vám páčilo také faux pas, tak sme dali urobiť takéto mikiny a máme tu aj takéto tričko. Od dneska večera si to môžete objednať,“ prezradil na Instagrame. 

Viac o téme: Maroš Molnár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu